Головне

Луческу: Рахунок 2:2 дуже слизький

29.04.2016 01:13 408 0

Головний тренер Шахтаря Мірча Луческу після нічиєї у першому матчі півфіналу Ліги Європи з Севільєю знайшов одну з причин невдачі - матч з Чорноморцем в чемпіонаті України.

"Розпочали не дуже добре перший тайм, допускали помилки в обороні. Після пропущеного м'яча прийшли в себе, забили два голи. Далі продовжували атакувати, створювати моменти.

У першому таймі могли робити рахунок 5:1. Ми виходили в атаку 4 в 3, 3 в 2. неправильно використали моменти. Із-за неточних останніх пасів ці усі контратаки йшли нанівець. У другому таймі відчувалося, що здали трохи фізично, Севілья більше контролювала гру.

Шахтар, як команда, вже має великий досвід, але є гравці, які абсолютно без досвіду. Так, як Феррейра заробив пенальті, так не можна грати. Рахунок 2:1, звичайно, був би прийнятніший. Рахунок 2:2 дуже слизький.

Шкода, що ми не реалізували ті моменти, які були в першому таймі. Фізично підсіли атакуючі гравці в другому таймі, які в першому таймі виконали великий об'єм роботи.

Наші атакуючі гравці в першому таймі увесь час були швидші за суперника і дуже багато підбирань зробили, після яких ми починали свої атаки. У другому таймі не завжди це виходило.

Хочу виділити Кучера, який дуже добре виглядав. Відчувається звичайно різниця між нашим чемпіонатом і чемпіонатом Іспанії. Вони грають такі ігри майже в кожному турі, а ми через агресивні дії суперника, зокрема Чорноморця, втратили Дентіньйо і Гладкого.

Так завжди відбувається, коли мотивують маленькі команди, вони починають грати агресивно. Таке ж було і з Дніпром, і з Сталлю. Ми втрачаємо гравців і доводиться думати заміною, - цитує Луческу footboom.com з посиланням на Футбол.

Раніше гру у Львові прокоментував наставник Севільї Унай Емері.

Коментарі ()