Головне

Рафаїлов: Для чого посилюватися? Виграти ЛЄ нереально для будь-якого клубу України

28.04.2016 19:21 548 0

Український фахівець Юрій Вернидуб на 99 відсотків залишиться на посаді головного тренера Зорі.

Про це заявив генеральний директор клубу Сергій Рафаїлов, який розповів про плани щодо комплектації складу на наступний сезон.

"Посилення складу? Якщо команда виступає успішно в чемпіонаті країни, бореться за призове місце, дійшла до півфіналу Кубка, третій рік поспіль братиме участь в розіграші єврокубка, для чого посилюватися? Поясніть мені. Який сенс? Виграти Лігу Європи? Це нереально для будь-якого клубу України", - заявив він.

"Інша справа, у нас можуть бути якісь втрати в складі. Це природно. Якщо нашими футболістами цікавляться клуби вищого рангу, якщо це буде вигідно клубу і футболісту, то ми перешкоджати не будемо. У нас грають багато орендованих, терміни оренди у деяких закінчуються разом з чемпіонатом", - зазначив Рафаїлов.

За його словами, якщо орендовані гравці повернуться до своїх клубів, то Зоря буде шукати їм заміну.

"Цілком можливо, вони повернуться до свого клубу. Тоді ми будемо шукати гравців на їх місце. Хоча вже сьогодні у нас в складі є по дві людини на місце. У Івана Петряка підписаний контракт з донецьким Шахтарем. У Зорі він знаходиться на правах оренди", - повідомив гендиректор Зорі.

"Що далі? Будемо розмовляти з керівництвом Шахтаря, щоб він ще якийсь час продовжив кар'єру в Зорі. Це і йому корисно, і команді. З тренером йдуть переговори, і я думаю, що з імовірністю 99 відсотків Юрій Вернидуб залишиться в клубі", - сказав він.

Він також спростував чутки, що хавбек Дніпра Руслан Ротань влітку може підписати контракт із Зорею.

"Руслан Ротань? На сьогоднішній день, хто піде з Зорі і хто прийде в Зорю, ніхто точно нічого сказати не може. Ну, може, я щось знаю. Але це не Ротань. Природно, ми переглядаємо футболістів, розуміючи, що можливо ми не зможемо зберегти нинішній склад. Шукаємо гравців, які були б не гірше", - сказав Рафаїлов, слова якого наводить zarya.lg.ua.

Коментарі ()