Головне

Говерла поставила ультиматум своїм футболістам і співробітникам

26.04.2016 14:56 749 0

Говерла закликає футболістів та інших співробітників до співпраці, та узгодження графіків погашення заборгованостей у найближчий час.

Про це йдеться у заяві на офіційному сайт ужгородського клубу.

"На сьогоднішній день заборгованість перед футболістами, що виступають в складі команди в сезоні 2015-2016 є мінімальною не лише для нашого чемпіонату, але й у відповідності до вимог ФІФА та УЄФА щодо мінімально допустимої заборгованості", - йдеться у заяві.

"Клуб визнає борги, що сформувались у важкий для у Клубу та вітчизняного футболу в цілому час. У свою чергу інвестори клубу гарантують спроможність погашення даних боргів. Слід зазначити, що мова йде лише про погашення фактичної заборгованості Клубу перед футболістами й іншими співробітниками", - йдеться далі.

В Говерлі повідомили, що при підтримці головних інвесторів Клубу ведеться робота по узгодженню графіків погашення заборгованостей. Більше того, по вже підписаним угодам розпочато виплати. Метою цих дій є отримання клубом атестату на наступний сезон.

"Для її досягнення клуб використовує виключно законні методи – переговорний захист своїх прав у арбітражних інстанціях. Ця позиція є принциповою для всього колективу ФК Говерла", - значиться у листі.

"Вже на сьогоднішній день, подібні угоди укладенні та виконуються перед рядом футболістів, прізвища яких не раз лунали у ЗМІ. Серед них футболісти Тодоров Святослав, Балафас Сотіріус, Балашов Віталій, Надь Олександр, Пуканич Адріан, Тащі Борис та інші", - зазначається у заяві клубу.

У клубі зауважили, що в разі не підписання мирових угод, та неузгодження графіків реструктуризації з усіма футболістами та співробітниками у двотижневий термін, інвестори будуть змушені відмовитись від подальшого фінансування, клуб розпочне процедуру банкрутства та фактично припинить своє існування.

Нагадаємо, Говерла не отримала атестат на участь в Прем'єр-лізі в наступному сезоні.

Коментарі ()