Головне

Ліга Чемпіонів. 1/2 фіналу. Манчестер Сіті - Реал 0:0. Безгольова мирова

26.04.2016 21:20 1344 0
Ліга Чемпіонів. 1/2 фіналу. Манчестер Сіті - Реал 0:0. Безгольова мирова

Англійський Манчестер Сіті і мадридський Реал безгольовою нічиєю завершили перший півфінальний поєдинок Ліги чемпіонів. Гра, у якій було дуже багато боротьби з акцентом у бік оборони, залишає шанси для обох суперників оформити вихід до фіналу в матчі-відповіді на Сантьяго Бернабеу.

Реал на цей поєдинок вийшов без головної своєї зірки Кріштіану Роналду, який не потрапив навіть у заявку на матч. А ще один основний форвард вершкових Карім Бензема відіграв всього один тайм, після чого пішов відпочивати. Ну а Зідан попереду ставку робив на молодих вихованців клубу Хесе і Лукаса Васкеса.

Загалом, в цьому поєдинку гострих моментів було не так і багато. Більшість ігрового часу м'яч тримався в центрі поля, де було багато боротьби. І Реал, і Манчестер Сіті вважаються командами, у яких з грою в обороні не завжди все в порядку. Однак, сьогоднішня зустріч стала виключенням: позаду обидві команди відіграли на "5", проте через це страждав атакувальний потенціал.

Світлина з сайту УЄФА

А дійсно цікавою ця гра стала ближче до кінцівки, коли Реал додав у активності і створив декілька гострих моментів біля воріт суперника. Проте, феноменально в цих епізодах відіграв Джо Харт, який і не дозволив відзначитися ні Хесе, ні Каземіро.

Вже ближче до фінального свистка ініціативою заволодів Манчестер Сіті, який також мав свої моменти на взяття воріт, проте не зміг ними скористатися. В епізоді, коли Рахім Стерлінг міг виходити на побачення з голкіпером його підвела техніка, а удар з дуже гострого штрафного від Де Брюйне в падінні на кутовий перевів голкіпер Реала Навас.

У підсумку, нульова нічия, яка залишає шанси обох команд на вихід до фіналу приблизно рівними. Хоча, на своєму полі мадридський клуб звик домінувати, а тому на Сіті чекає нелегке випробування. Однак, городяни в цій Лізі чемпіонів уже показали, що вміють грати і вигравати навіть у статусі аутсайдера. Тому, будемо сподіватися, 3-го травня суперники продемонструють більш цікавий і результативний футбол.

Коментарі ()