Головне

Вже 27 квітня Карпатам можуть закрити трансферне вікно

25.04.2016 22:29 517 0

Карпатам дійсно заблокують найближче трансферне вікно в зв'язку з заборгованістю перед своїм колишнім гравцем Іваном Мілошевичем.

Про це повідомив футбольний юрист Дмитро Коробко, який представляє інтереси екс-захисника Карпат.

"Якщо керуватися футбольним законодавством, то ймовірність того, що Карпатам заборонять проводити реєстрацію нових гравців, майже стовідсоткова. Адже це вже остання санкція у цій справі. Всі можливі санкції по відношенню до Карпат вже проведені, і тепер залишилася тільки заборона на трансфери", -зазначив він.

"Наскільки я знаю, в середу КДК ФФУ як раз повинний розглядати це питання. Що буде, якщо Карпати розплатяться з Мілошевічем до середи? Не думаю, що вони зроблять це. Вже 2 роки львів'яни не намагалися вийти на контакт ні зі мною, ні з самим Мілошевічем. У підсумку заборона діятиме до того моменту, поки Карпати не розплатяться", - розповів Коробко.

Також Коробко прокоментував ймовірність виключення ФФУ з ФІФА через невиконання рішень ФІФА українськими клубами.

"Вірогідність виключення Федерації футболу України зі складу ФІФА як і раніше існує. Правда, рішення ФІФА не виконуються не самою федерацією, а Палатою з вирішення спорів ФФУ, а формально це незалежний орган правосуддя", - повідомив юрист.

"Я, звичайно, буду наполягати на повноцінному справедливому рішенні і буду постійно писати в ФІФА про це. І цілком можливо, що вони виключать ФФУ зі своєї організації. Звичайно, спочатку у світовій федерації попередять ФФУ і дадуть їй час якось вирішити це питання. Так завжди робиться - все поступово", - додав Коробко у коментарі sportarena.com.

Зазначимо, що Карпати програли справу про заборгованість перед Мілошевічем в Палаті спорів ФФУ і вже тричі були оштрафовані за невиконання рішення, але на клуб це не подіяло.

Нагадаємо, що Карпати тривалий час мали заборону на трансфери, проте взимку, коли бан закінчився, львівський клуб підписав 3-ох форвардів - Окечукву, Кадимяна та Лещука-Бланко.

Раніше стало відомо, що Карпати, Зоря і Сталь також мають проблеми з атестацією на наступний сезон.

Коментарі ()