Головне

Вацко: У Динамо за 23 гри 7 пропущених м'ячів. Коли таке було в історії?

25.04.2016 16:36 393 0

Чемпіонство Динамо у 2016 році є закономірним, адже турнірна таблиця ніколи не обманює.

Про це заявив експерт програми "Великий футбол" на каналі "Футбол 1" Віктор Вацко.

"По-перше, я б хотів привітати Динамо з чемпіонством. Є така німецька приказка, що наприкінці сезону турнірна таблиця ніколи не обманює. Це означає, що вона відтворює реальний стан речей, тому що суперники однакові для всіх", - сказав він.

"Тому не потрібно принижувати наш чемпіонат, він однаковий для всіх, і, хай там що говорять, це чемпіонство заслужене та відображене у турнірній таблиці", - додав коментатор.

Окрім того, Вацко персонально привітав Сергія Реброва, молодого тренера, який, працюючи головним тренером другий сезон, двічі виграв чемпіонство.

"Також я б хотів привітати президента клубу Ігоря Суркіса з тим, що він не продав Ярмоленка, який був рушійною силою цього Динамо на шляху до титулу. Андрій виграв багато важких матчів для клубу, і це рішення виявилося чемпіонським", - зауважив він.

"У Динамо за 23 гри 7 пропущених м'ячів, три з яких від Шахтаря. Коли таке було в історії українського футболу? У матчі з Ворсклою кияни показали прагматичний футбол, спрямований на результат", - підсумував Вацко.

Раніше Вацко казав, що Ярмоленко - це 70% Динамо.

Коментарі ()