Головне

Кополовець: Випадково натрапив на гру Олімпіка. Це рівень першої ліги

23.04.2016 12:53 542 0

Донецький Олімпік показує гру рівня Першої ліги України.

Про це заявив екс-форвард Карпат та Говерли Михайло Кополовець, який також повідомив, що не збирається повертатися в Україну.

Як відомо, хавбек наразі виступає в п'ятому дивізіоні чемпіонату Німеччини.

"А що змінювати? Повертатися в Україну? Там футболісти – всі плачуть, грошей немає. Тиша... На даний момент у мене контракт до літа, тому я ще не спілкувався з представниками свого клубу і не роздумував над цим. Кудись їхати і рватися з місця не варто. Зараз не той час", - зазначив він.

"Зізнаюся чесно – український чемпіонат мені взагалі не цікавий. При всій повазі, зараз чемпіонату, як такого немає. Буквально місяць тому приїжджав додому і випадково натрапив на гру Олімпіка. Не пригадую з ким ця команда грала. Не хочу нікого ображати, але те, що я побачив, мене вразило. Це рівень першої ліги", - заявив хавбек.

Кополовець також запевнив, що не хотів нікого ображати, а лише порівняв рівень чемпіонату.

"Прошу не ображатися – я просто зрівнюю з тим чемпіонатом, який був три роки тому. Зрозуміло, що у нас зараз війна в державі, багато проблем, а це все впливає. Мені такий футбол не цікаво дивитися, бо рівень впав", - підкреслив Кополовець у інтерв'ю прес-службі Карпат. 

Раніше Кополовець висловив думку, що тренери В`ячеслав Грозний та Віталій Кварцяний заважають розвитку українського футболу.

Коментарі ()