Головне

У запорізького Металурга виникли проблеми з реєстрацією документів у ФФУ

22.04.2016 22:48 711 0

У четвер в прес-залі стадіону "Славутич Арена" відбулася зустріч керівництва відроджуваного запорізького Металурга з уболівальниками.

На зустріч прийшли президент ФК "Металург" Володимир Цикура, виконуючий обов'язки головного тренера Олександр Богатченко, капітан команди Олесандр Батраченко, а також глава Громадської організації Металург назавжди Костянтин Половников.

За словами керівництва клубу, виникли певні проблеми з реєстрацією документів у Федерації футболу України, зокрема, київські футбольні чиновники наполягають на необхідності переробити всі раніше подані документи, які надавалися від імені ФК Россо Неро, вказавши в них нове ім'я клубу - ФК Металург.

Разом із тим, за словами керівництва, ймовірно, мова йде лише про формальності, і вже за пару днів необхідні папери будуть передані до Києва.

Також на зустрічі обговорювалося питання комплектування складу команди, і, за словами президента клубу і головного тренера, комплектуватися Металург буде з молодих місцевих вихованців, які, в разі, якщо вони себе добре проявлять, можуть отримати путівку у великий футбол.

У Металурга ж, в силу обмеженості фінансових ресурсів, поки немає можливості запрошувати гравців з досвідом, тим більше, як сказано вище, ставка буде робитися на молодь.

Як і раніше, є цілий ряд організаційних проблем з проведення ігор в Запоріжжі. Клуб вів переговори про можливість оренди або суборенди стадіону "Торпедо", однак, там головним орендарем є Зоря, і переговорний процес ще не закінчений.

Щодо "Славутич Арени", - керівництво міста готове надати певну знижку, проте, і тут далеко від ясності.

Голова обласної федерації Віктор Межейко відправив листа меру Володимиру Буряку з проханням про сприяння Металургу, тепер зацікавлені сторони чекають відповіді.

Як відзначили в керівництві Металурга, відсутність формального статусу професійного клубу ускладнює в даний момент пошук можливих спонсорів, тим не менш, у клубі, як і раніше, готові до діалогу із зацікавленими комерційними організаціями з урахуванням перспектив виступу в другій лізі.

Найближчим часом уболівальникам клубу будуть запропоновані фан-карти, які зможе отримати будь-який бажаючий, надавши в паперовому вигляді або через Інтернет спеціальну анкету, членський внесок, імовірно, складе 180 гривень, однак, ця цифра базова, і кожен уболівальник зможе внести більш вагому лепту у відродження флагмана запорізького футболу, пише vnews.com.ua.

Як відомо, Металург Запоріжжя вже офіційно пройшов перереєстрацію.

Раніше гендиректор оновленого Металурга висловив думку, що у Запоріжжі не зацікавлені в існуванні клубу.

Раніше стало відомо, що у Запоріжжі відродили Металург, перейменувавши аматорську команду.

Як відомо, оновлений запорізький Металург показав свою нову емблему.

Нагадаємо, у березні 2016 року Металург був виключений зі змагань під егідою УПЛ.

Після чого у запорізького клубу з'явилась нова ДЮСШ.

Коментарі ()