Головне

Палкін проінспектував футбольні об'єкти Ахметова в окупованому Донецьку

22.04.2016 17:18 1578 0

Генеральний директор ФК Шахтар поділився враженнями від візиту у Донецьк.

Сергій Палкін побував на Донбас Арені, СТБ Кірша, заглянув на тренування вихованців академії, інформує офіційний сайт клубу.

"Перш за все, я хотів зустрітися з нашими співробітниками, які зараз там перебувають. А це півтисячі людей. Обговорили масу важливих питань", - сказав він.

"Запустили гранітний м'яч біля входу на Донбас-Арену. В цілому, на всіх об'єктах ФК Шахтар підтримується повний порядок, все добре. Яскраве тому підтвердження - зовнішній вигляд парку навколо арени", - додав директор клубу

Палкін побував і на стадіоні Шахтар, де у цей час проводила тренування дитяча академія.

"Було багато хлопців з батьками. Радує, що діти приходять до нас займатися футболом, і бажаючих все більше і більше", - зауважив він.

Якщо говорити про поля та спортивну інфраструктуру на СТБ Кірша, як зазначив Палкін, усе знаходиться на належному стані.

"Тобто можна хоч завтра виходити і тренуватися. А що стосується корпусу першої команди, постраждалого у результаті бомбардувань, то тут поки нічого не змінилося. До ремонту ми не приступали, адже його поки зробити неможливо", - сказав він.

"Пошкоджений фасад на Донбас-Арені ми затягнули спеціальною матерією, щоб візуально не впадала в око відсутність певних секцій. Їх теж потрібно буде відновлювати. Зараз з технічної точки зору це не представляється можливим", - додав гендиректор.

Також Палкін розповів, як на серці йому важко, коли "побачив порожнім один з найкращих стадіонів Європи, що знаходиться у відмінному стані".

"Стає трохи не по собі. Але хочу сказати, що інфраструктура Донбас-Арени, скажімо так, частково експлуатується. І це вже добре, тому що така розкішна споруда повинна жити, працювати та приносити користь", - підсумував він.

Нагадаємо, Палкіна дратують питання про вплив Шахтаря на "ДНР".

Сергій Палкін. Світлина shakhtar.com
Коментарі ()