Головне

Новак і Дедечко готові допомогти Олександрії у матчі проти Шахтаря

20.04.2016 16:29 506 0

Голкіпер Олександрії Андрій Новак, який не зумів дограти матч із Зорею, повернувся в стрій і готується до протистояння з Шахтарем в півфіналі Кубка України.

Як повідомили Sport Arena в прес-службі Олександрії, причиною заміни Андрія Новака в матчі із Зорею стало легке нездужання через перегрів на сонці.

Голкіпер вже відновився і готується зіграти з Шахтарем в Кубку України.

У той же час не можна виключати ротацію воротарів.

Досить імовірно, що проти "гірників "в кубку зіграє Владислав Леванідов, а вже на матч з Дніпром в чемпіонаті в рамку повернеться Новак.

Також існує велика ймовірність того, що проти Шахтаря за Олександрію дебютує Денис Дедечко, який в осінній частині сезону виступав за казахстанську Астану і взимку повернувся в Україну.

У цьому році він вже провів 58 хвилин за дублерів в матчі проти Динамо, але за першу команду поки не заграний.

А ось для кого сезон закінчений, так це для Юрія Путраша.

Півзахисник Олександрії отримав травму на одному з тренувань своєї команди і пропустить мінімум п'ять тижнів, про що раніше згадував Володимир Шаран.

Крім того, проти Шахтаря не зможе зіграти герой матчу з Динамо - Артем Чорний, який змушений пропустити матч через дискваліфікацію.

Нагадаємо, що перший півфінальний поєдинок цієї пари відбудеться в середу, 20 квітня, на стадіоні Ніка в Олександрії (початок - о 19:00).

Раніше стало відомо, що в Олександрії посилюють заходи безпеки через матч із Шахтарем.

Коментарі ()