Головне

Вернидуб: Мене вразило те, як повівся Жабченко. Він не міг розібратися в простій ситуації

17.04.2016 11:19 387 0

Якби гол голкіпера Дніпра Яна Лаштвуки у ворота Зорі було зараховано, то над цим сміялася не тільки вся Україна, а й Європа, і світ.

Про це у програмі "Моя гра" тренер заявив наставник Зорі Юрій Вернидуб, який розповів ведучій Аллі Бублій про своє бачення резонансного епізоду з незарахованим голом воротаря Лаштувки в матчі Зорі з Дніпром.

"Епізод дуже простий. Була атака, зафіксували у Гордієнка "поза грою", хоча там не було офсайду: я потім дивився, арбітр помилився. Після офсайду, наскільки я знаю, ставиться вільний удар. Лаштувка його так і пробив, але вдарив так, що м'яч залетів у ворота, нікого не торкнувшись", - зазначив тренер.

"Я перші 30 секунд був приголомшений - такий гол ... Потім запитав: він від воріт забивав? Та ні, там вільний був. Так як можна зарахувати гол після удару з вільного, якщо м'яч нікого не торкнувся?", - сказав Вернидуб.

За його словами, Жабченко зарахував гол, але боковий в той момент почав підказувати йому, що це неправильно.

"Жабченко зарахував гол, але боковий в той момент почав підказувати йому, що це неправильно. Потім начебто гол скасували, потім знову почали зараховувати. Тренери вибігли - і Сергій Нагорняк, і Вова Єзерський", - розповів тренер Зорі.

"Я кажу: "Зачекайте, там вільний удар!", А мені відповідають: "Зараз вільні відмінили". Як скасували? Що значить, "скасували вільні"? Мене вразило те, як повівся Жабченко. Віи не міг розібратися. Я вже потім йому кажу: "Не тільки вся Україна, а й Європа, і світ будуть сміятися над цим голом! В Youtube викладуть, і все", - наводить слова Вернидуба footballua.tv.

Як відомо, Зоря у матчі 21-го туру програла Дніпру.

Юрій Вернидуб. Світлина ФК Зоря
Коментарі ()