Головне

Кварцяний: Ми хочемо пройти всі етапи від Другої ліги до УПЛ

12.04.2016 20:36 845 0

ФК Луцьк планує пройти всі етапи від Другої ліги до Прем'єр-ліги.

Про це заявив наставник луцької Волині Вітаій Кварцяний, який розповів про заявку ФК Луцьк в аматорському чемпіонаті України.

"Команди, які брали участь в аматорському чемпіонаті України, можуть подати документи в Федерацію футболу, щоб грати в Другій лізі. Все послідовно, все по закону, і ми всі етапи хочемо пройти. Друга ліга, я цікавився, стартує 20 липня або 1 серпня", - зазначив Кварцяний.

"Завдання стоятиме таке, щоб вийти в Першу лігу, і через рік інвестори вже поставили завдання виграти Першу лігу і грати в Прем'єр-лізі. Якщо Бог допоможе, якщо ми організуємося і у нас все буде так, як йде зараз, через два роки ми повернемося", - наводить слова тренера з посиланням на канал Футбол 1927.kiev.ua

Раніше повідомлялося, що ФК Луцьк мав бути зареєстрований до 8 квітня.

Раніше повідомлялося, що Волинь припинить існування в кінці сезону і на її базі створять новий клуб, який буде заявлений до Другої ліги.

Відповідно до регламенту ПФЛ, заявитися на другу лігу Луцьк зможе тільки після того, як відіграє мінімум один повний сезон в аматорському чемпіонаті України, за умови наявності атестата ФФУ.

Коментарі ()