Головне

Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Манчестер Сіті - ПСЖ 1:0. Драма Ібрагімовича

12.04.2016 23:54 963 0
Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Манчестер Сіті - ПСЖ 1:0. Драма Ібрагімовича

Манчестер Сіті не дав шансів ПСЖ 21 рік потому знову зіграти у півфіналі Ліги чемпіонів. Після нічиєї 2:2 у Парижі "городяни" в Манчестері перемогли з мінімальним рахунком і вибили команду Лорана Блана з турніру.

Справжньою драмою стає ця гра для Ібагімовича, який знову не зможе втілити свою мрію - виграти Лігу чемпіонів. За своє кар`єру шведський футболіст підкорював чемпіонат Італії та Іспанії, навіть з Барселоною вигравав Суперкубок УЄФА та клубний чемпінат світу, а ось потримати над головою Кубок Чемпіонів так і не вдалося. Хоча зробив для цього Ібрагімович досить багато, але не все. У першому матчі він таки пробив Харта, а ось на арені в Манчестері виграв англійський кіпер.

Златан Ібрагімович

Двічі зі штрафного у матчі-відповідь класно бив швед, але Харт рятував команду Мануеля Пеллегріні. Наприкінці матчу Ібрагмович таки забив, але з положення поза грою. 

Все-таки Манчестер Сіті в цьому двобої був кращим за ПСЖ. І в Парижі команда шейха Мансура забила двічі, і в на Етіхаді виглядала краще.

У першому таймі господарі буди куди ближчі до успіху. Кілька моментів для взяття воріт мали Аугеро та Сілва, але не влучали в рамку воріт. На 30-й хвилині Агуеро нереалізував пенальті, пробивши повз ворота Траппа.

Багато гольових моментів не було в жодної з команд, але в англійців все виходило якось організованіше. На 76-ій хвилині господарі таки свій м`яч забили. Кевін де Брюйне поклав м`яч у кут воріт Траппа, який не зміг врятувати команду. Через кілька хвилин Пасторе міг закрутити інтригу знову, але не переграв Харта, вийшовши з ним сам на сам.

Кевін де Брюйне. Світлина - Reuters

Останні десять хвилин матчу глядачі побачили відкритий футбол, але вже без голів.

Після проходження ПСЖ на Манчестер Сіті у півфіналі Ліги чемпонів уже чекає Реал, що таки зумів подолати Вольфсбург за сумою двох матчів. Тепер усе буде залежати від жеребкування.

Коментарі ()