Головне

Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Реал - Вольфсбург 3:0. Роналду розбив мрії "вовків"

12.04.2016 23:45 1720 0
Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Реал - Вольфсбург 3:0. Роналду розбив мрії "вовків"

Реал продовжує вигравати всі домашні матчі нинішньої Ліги Чемпіонів. Цього разу мадридці розгромили вдома Вольфсбург у матчі 1/4 фіналу. Загалом "вершкові" забили вже 18 м'ячів на своєму полі, не пропустивши жодного! Крім того, Реал переписав свою історію - востаннє ця команда відігравался після 0:2 у першій зустрічі аж 29 років тому. Двох м'ячів виявилося замало для "вовків" за підсумками звітного протистояння.

Реал, звичайно ж, жваво розпочав із самого початку. Однак прорватися черед масовану оборону Вольфсбурга господарям не вдавалося на стартових хвилинах. Зате "вершкові" ледь не забили після кутового, коли подачу Крооса головою замикав Рамос. М'яч парашутом опустився не у сітку, а точнісінько на поперечку воріт Бенальо.

Тільки-но Реал вмикнув серйозний високий пресинг, як відбувся гол. Карвахаль спробував прострілити, м'яч вдарився об захисника та знову повернувся до мадридця, і він вирішив знову спробувати щастя. Цього разу м'яч після невеличкого рикошета попрямував точно на дальню стійку, де перебував вільний Роналду - і підопічні Зідана один гол відіграли.

Та секундна стрілка не зробила і два кола, як Реал уже зрівняв рахунок за підскумками двох поєдинків. Спочатку захисник зняв м'яч з голови Роналду після навісу Карвахаля. Але під час кутового оборонці нічого не змогли зробити зі стрибком Кріштіану на ближній стійці. "Круглий" прослідував точно у кут, а Бенальо навіть не встиг стрибнути у спробі дістати цей удар.

 

Трибуни Сантьяго Бернабеу вимагали від своїх улюбленців ще одного взяття воріт, але ті вирішили, так би мовити, перепочити. Вольфсбург повністю заволодів ініціативою, і цілком міг розраховувати на гол. Спочатку Навас дістав потужний вистріл Луїса Густаво з далекої відстані. А через кілька хвилин оборона Реала незрозумілим чином втратила перед воротами Бруно Енріке. Щоправда, той невдало обробив передачі з флангу, і Рамос у підкаті зумів перевести удар повз ворота. Більше таких шансів Рамос і Пепе суперникам не надали.

Зідан, який поводився спокійно протягом першого тайму, занервував, і його підопічні знову вмикнули пресинг. Міг відзначитися у компенсований час Бензема, проте його спроба закрили. Другий тайм нічим не відрізнявся від завершення першого. "Вершкові" володіли інціативою, особливо при цьому не поспішаючи бігти в атаку. Вольфсбургу же вже тоді, здавалося, не вистачало сил, щоб організувати контрвипади.

Команди обмінялися хорошими моментами у середині другої половини. Спочатку Рамос виграв верхову боротьбу після подачі кутового. М'яч влучив у стійку та зрадницьки прокотився по стрічці, поки його не забрав Бенальо. У відповідь Данте таки протиснув Серіхо та завдав удару головою. Щоправда, цей удар був несильним, і Навас спокійно розібрався у ситуації.

 

Складалося враження, що Реал щось знає, і цей матч завершиться в основний час. Адже вони не форсували події. Так, власне, і сталося. Роналду з другої спроби зі штрафного оформив хет-трик! Бенальо не зміг організувати стінку, і та розсипалася під час удару. Вольфсбург відразу ж побіг в атаку, але підопічні Дітера Геніга так нічого і не створили. І Реал був ближчим до четвертого взяття воріт, аніж "вовки" до єдиного точного.

Отож, Вольфсбург у домашньому матчі завдав Реалу першої поразки у поточному розіграші Ліги Чемпіонів, однак утримати позитивний результат на Сантьяго Бернабеу німецькій команді не судилося. І "вовки" втретє в історії зупинилися на стадії 1/4 фіналу єврокубків (до цього клуб подібного успіху добивався у Лізі Європи). А "Королівський клуб" вшосте поспіль гратиме у півфіналі найпрестижнішого Кубку Старого Світу.

Коментарі ()