Головне

Вернидуб: Бронзу у нас можна вигризти тільки зубами

11.04.2016 08:53 493 0

Головний тренер Зорі Юрій Вернидуб впевнений, що якщо команда буде демонструвати такий рівень гри як в матчі з Дніпром, то все буде гаразд.

Про це він сказав на післяматчевій прес-конференції.

"Вважаю, якщо у нас буде більше таких ігор, з таким напруженням, швидкістю, український футбол тільки ростиме. Я отримав від футболу масу задоволення.

Так, ми програли 1:2, але гра, вважаю, була повністю рівна. У першому таймі була наша повна перевага - я не боюся цих слів. Забий двічі Петряк, Караваєв, Будківський - такі моменти потрібно використати.

У другому таймі десь трішки не вистачило. Це зрозуміло, адже пресингували два тайми. Ми робили те, що любить робити Дніпро. Ця команда гідна і заслуговує дифірамби за те, як грає в ситуації, що склалася. А незарахований м'яч...

Навіщо кипішувати, якщо був вільний удар. Воротар вибиває, м'яч нікого не торкається і влітає у ворота. Це що, гол? Якби він вибивав від воріт - не питання, гол. Учіть правила! Деякі тренери Дніпра говорили, що немає вже вільних ударів? Як ні? Скасували? Не чув, не читав. Ми забили, могли забивати другий і закінчувати гру. Потім ми пропустилию

Дніпро теж заслуговував по своїй грі. Було видно, як вони хотіли грати і перемогти. Боротьба за бронзу триває, але ми ще на третій позиції. І у нас можна буде її тільки зубами вигризти. Це я вам точно кажу. Битимемося до кінця. Я упевнений в хлопцях: якщо показуватимуть такий футбол, як сьогодні, точно буде все добре, - цитує Вернидуба офіційний сайт клубу.

Раніше Вернидуб казав, що знайшов заміну Шевчуку у збірній України.

Коментарі ()