Головне

Після нічиєї зі Сталлю Луческу розкритикував суддіство і своїх гравців

10.04.2016 20:53 638 0

Досвідчені гравці Шахтаря розслабилися наприкінці зустрічі зі Сталлю, тому й отримала голи у свої ворота.

Про це після матчу заявив головний тренер донеччан Мірча Луческу, якого цитує офіційний сайт клубу з Дніпродзержинська.

"Сьогодні отримали результат, який відсунув нас далі від титулу чемпіона України. Напевно, не вистачило сил - не встигли до кінця відновитися після гри у Португалії. Звідси багато помилок в обороні, деяких промахів від досвідчених гравців я навіть не очікував", - сказав він.

"Ми ж свої важливі м'ячі не забили. Пригадується епізод за участю Феррейри за рахунку 3:2. Забий аргентинець після виходу один на один, і все закінчилося б", - пояснив фахівець.

За словами Луческу, проти Шахтаря грав суперник, який дуже хотів домогтися позитивного результату, знав, як потрібно тягнути час, багато порушував правила та симулював.

"Суддя виявився не на рівні цієї гри. Якщо це майбутнє українського арбітражу, то на матчах єврокубків він не буде працювати ніколи. На жаль, повернулися на десять років назад. Інтерпретація моментів вийшла односторонньою", - зауважив він.

"Звичайно, я незадоволений результатом, незадоволений тим, як провели останні хвилини. Потрібно було спокійно контролювати м'яч і гру. Замість цього метушилися, не очікував такого від команди", - додав Містер.

На думку тренера, зараз найголовніше відновитися та підготуватися до гри з Брагою.

"Не може після хорошої гри бути така розслабленість, яка негативно може позначитися й у майбутньому", - підсумував він.

Мірча Луческу. Світлина fcstal.com
Коментарі ()