Головне

Прем'єр-ліга. 21 тур. Зоря - Дніпро 1:2. Маркевич виграв запорізьку "зарубу"

10.04.2016 22:50 554 0
Прем'єр-ліга. 21 тур. Зоря - Дніпро 1:2. Маркевич виграв запорізьку "зарубу"

Дніпропетровський Дніпро виграв у Зорі в Запоріжжі. Принциповий поєдинок суперників, які конкурують за "бронзу", видався таким, як і очікувалося - цікавим, бойовоми, з шквалом боротьби емоцій і подій.

Зоря на правах господаря розпочала матч першим номером і вже на одинадцятій хвилині могла відкривати рахунок. Петряка вивели на побачення з голкіпером, але після удару Івана м'яч з рикошетом від голкіпера влучив у поперечку.

І вже в наступній атаці господарі знову мали виходити вперед. Тотовицький з корнера ледь не поклав м'яч за спину Лаштувці, проте, голкіпера підстрахував Шахов.

На 19-й хвилині Зоря втратила одного з найактивніших своїх гравців Петряка. В одному з епізодів Федецький не по-джентельменськи ліктем зустрів суперника, якого з стадіону повезли на кареті швидкої допомоги з підозрою на перелом ребра.

Світлина ФК Дніпро

Гостро відповідати супернику Дніпро почав ближче до тридцятої хвилини, коли Матеус після навісу з флангу головою не зміг пробити Шевченка. На цей епізод Зоря відповіла виходом на ворота Будківського, але знову підопічних Вернидуба підвела реалізація.

Другий тайм розпочався так сама активно, як і перша половина. На 58-й хвилині ударом від своїх воріт, виконуючи вільний удар, м'яч у сітку відправив Ян Лаштувка. Спочатку судді зарахували взяття воріт, але після наради гол все таки скасували.

А через шість хвилин Зоря забила. Після класної атаки по флангу в штрафному на випередження зіграв Гордієнко, який і пробив Лаштувку. Проте, вже за десять хвилин Дніпо зрівняв рахунок: Зозуля головою скинув на Шахова, який перевів м'яч у ворота.

Ну а перемогу команда Маркевича вирвала на 87-й хвилині, коли після прострілу Піко м'яч рикошетом від Сівакова опинився у сітці. Дніпро на характері вирвав перемогу, проте, без удачі тут не обійшлося. Зоря ж за моментами більше заслуговувала на перемогу, однак реалізація зіграла проти команди злий жарт.

Таким чином, Дніпро, який не міг виграти у Зорі з 2012-го року, перервав цю серію, і загострив боротьбу за третє місце.

Коментарі ()