Головне

Карпати подали до суду на міськраду Львова

09.04.2016 14:30 343 0

Керівництво Карпат подало до суду на міську раду Львова через небажання остаточно передавати клубу землю стадіону Україна.

Про це повідомляє телеканал ЗІК.

Представники Карпат наполягають на тому, що згідно з договором від грудня 2006 року, міська рада Львова мала згодом передати клубу в користування землю навколо спортивного комплексу України, де до недавнього часу виступала перша команда Львів, і де тренується частина молодіжних команд клубу.

Однак вже пройшло більше дев'яти років з моменту підписання документа, а Карпати все ще не можуть отримати документ, що підтверджує право власності клубу на землю.

Зокрема, юристи Карпат стверджують, що мерія регулярно надсилає в офіс клубу нічого не значущі документи, навмисне затягуючи процес, пише sportarena.com.

У зв'язку з цим Карпати подали позов до суду на міськраду Львова і сьогодні вже мало відбутися перше засідання у цій справі, але представник міської влади на нього не з'явився, через що засідання було перенесено.

Нагадаємо, львівські Карпати виступають на стадіоні Україна з 1963 року.

Цієї весни клуб перебрався на більш сучасну Арену Львів, тоді як на Україні продовжують проводити матчі дубль і молодіжки.

Коментарі ()