Головне

КДК ФФУ відклав розгляд справи щодо дискваліфікації Ягодінскіса та Величка

08.04.2016 18:12 415 0

Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ ухвалив рішення відкласти розгляд справи щодо участі захисника Говерли Віталійса Ягодінскіса та тренера ужгородців Олексія Величка в матчі 20 туру УПЛ проти донецького Олімпіка (0:2).

Про це повідомляє офіційний сайт Говерли.

"07 квітня 2016 року відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ у новому складі у справі щодо участі футболіста В. Ягодінскіса та тренера О. Величка у матчі 20-ого туру Ліги Парі-Матч 03.04.2016 року ФК Говерла Ужгород – ФК Олімпік Донецьк.

За результатами розгляду клопотань про витребування доказів, про виклик свідків та надання ФК Говерла Ужгород змістовних пояснень по даному питанню Членами Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ було прийнято рішення про відкладення розгляду даної справи з метою отримання додаткової інформації та підтвердження позиції ФК Говерла Ужгород про відсутність правових підстав щодо неможливості участі футболіста В. Ягодінскіса та тренера О. Величка у матчі 20-ого туру УПЛ.

Таким чином, у відповідності до Дисциплінарних правил ФФУ відсутні підстави для неучасті футболіста В. Ягодінскіса та тренера О. Величка у матчах УПЛ до моменту винесення остаточних рішень Контрольно-дисциплінарним комітетом ФФУ у справах щодо відсторонення представників ФК Говерла Ужгород. Розгляд справи триває", - йдеться у заяві ФК Говерла.

Нагадаємо, що Віталійс Ягодінскіс був дискваліфікований на 3 матчі через поштовх арбітра у матчі 19 туру чемпіонату України проти дніпродзержинської Сталі (0:1).

Пізніше, за результатами того ж матчу, дискваліфікацію отримав й помічник головного тренера ужгородців Олексій Величко. Втім, незважаючи на це футболіст та тренер взяли участь у поєдинку з Олімпіком.

Коментарі ()