Головне

Шаран: Шахтар у Кубку фаворит, але хочемо вийти у фінал

08.04.2016 14:35 372 0

Вдало зіграти з Шахтарем у півфіналі Кубка України Олександрії може допомогти тільки повна самовіддача.

Про це заявив наставник Олександрії Володимир Шаран, який прокоментував результати жеребкування півфіналу Кубка України, в якому його команда зіграє з Шахтарем.

"Чому я повинен бути засмучений? На мій погляд, Зоря, Дніпро і Шахтар - команди одного рівня. Це сильні суперники, так що вибору у нас і не було. Шахтар, значить, Шахтар. Тим більше перед жеребкуванням у мене було передчуття, що нам дістануться "гірники", - зазначив він.

"У першу чергу хочу сказати, що ми граємо для людей. Як і в матчі з Динамо, на домашній грі у нас буде повний стадіон, тому будемо викладатися на полі на 120 відсотків. За підсумками матчів з Шахтарем в чемпіонаті і з Динамо в Кубку можу сказати, що нам треба більше впевненості в своїх силах", - заявив Шаран.

Тренер ще раз заявив, що найголовніше - впевненість в собі.

"І тоді успіх буде. Невеликий такий досвід ми вже отримали в іграх з киянами. Найголовніше - впевненість в собі. Коли ти скутий, суперник це відчуває і користується цим", - зауважив фахівець.

"Безумовно Шахтар фаворит. Відсотки вираховувати не буду. Якби в півфінал вийшли команди іншого рівня, можна було б думати і прораховувати. У півфіналі всі суперники дуже сильні", - сказав він.

Наставник Олександрії запевнив, що клуб буде боротися за вихід у фінал.

"Хто ж не мріє про фінал? Може, такий шанс випадає раз у житті, тому будемо боротися і чіплятися. Але прекрасно усвідомлюємо те, що граємо проти сильної команди, лідера чемпіонату, який рівнем вище, ніж Олександрія", - підкреслив Шаран, слова якого наводить MatchDay.

Як відомо, в 1/4 фіналу Олександрія сенсаційно залишила за бортом київське Динамо.

Коментарі ()