Головне

Луческу після Євро-2016 може очолити збірну Румунії

07.04.2016 20:47 419 0

Головний тренер Шахтаря Мірча Луческу після Євро-2016 може очолити збірну Румунії.

Про це повідомив радник президента Федерації футболу Румунії Резвана Бурляну Андрєй Вочин.

"Мірча Луческу - універсальний тренер. Він може адаптуватися в складних ситуаціях, до різних футбольних культур. Федерація футболу Румунії все ще сподівається, що він стане тренером збірної", - зазначив він.

"Говорити про ймовірність цього складно, тому що після відходу зі збірної Піцурке (в 2014 році) вже була домовленість між ФФР і Луческу. І тоді шанси, що сторони домовляться, становили близько 90 відсотків", - повідомив Вочин.

Мірча Луческу. Світлина ФК Шахтар

За його словами, коли Резван Бурляну приїжджав в Україну, Луческу попросив його привезти всю документацію.

"Коли Резван Бурляну приїжджав в Україну, Луческу попросив його привезти всю документацію. Я займався всім, що просив Луческу, - звітами матчів, DVD, всією інформацією. Лише я знаю, яку інформацію я надавав", - зазначив радник президента ФФР.

"Луческу був майже готовий погодитися. Він обговорював це з Ахметовим. Я знаю, що були переговори. Містер Луческу був весь цей час дуже близький до національної збірної. Він приїжджав до тренувального табору і спілкувався з Ангелом Іорданеску", - повідомив Вочин.

"Це було перед матчем з Північною Ірландією", - додав радник очільника ФФР, слова якого з посиланням на Dolce Sport наводить Трибуна.

Раніше повідомлялося, що після Євро-2016 нинішній тренер збірної Румунії Ангел Іорданеску покине команду.

Як відомо, головний тренер Шахтаря Мірча Луческу не має наміру приймати пропозицію Галатасарая очолити команду після закінчення сезону 2015/16.

Коментарі ()