Головне

Гендиректор оновленого Металурга: У Запоріжжі не зацікавлені в існуванні клубу

07.04.2016 18:41 345 0

У Запоріжжі не зацікавлені в існуванні оновленого Металурга.

Про це заявив гендиректор відродженого футбольного клубу Металург Запоріжжя Сергій Снопов, який розповів про процес реєстрації нового клубу, а також про ті проблеми, з якими зіткнулися його засновники.

"Сьогодні-завтра ми повинні забрати документи, проте, як такий процес реєстрації вже завершено, і інформація про те, що ТОВ "Футбольний клуб "Металург Запоріжжя" вже внесений до Держреєстру, є на сайті Міністерства юстиції України. Можна говорити, що "де-юре" Металург воскрес", - зазначив він.

За його словами, ситуація зі стадіонами в Запоріжжі змінилася в гірший бік.

"На жаль, ситуація зі стадіонами в Запоріжжі змінилася в гірший бік, поки незрозуміло чому. У нас була домовленість між представниками руху "Металург назавжди" і частиною депутатів міської ради про діалог", - повідомив він.

"Було кілька зустрічей за участю керівництва "Россо Неро", нам обіцяли посприяти у вирішенні питання з тим, щоб ми не платили орендну плату за використання Славутич Арени, а оплачували лише комунальні послуги, плюс зарплата робітників стадіону. Це приблизно 6-7 тисяч гривень за гру", - повідомив Снопов.

За його словами, за оренду стадіону вимагають 120 тисяч за гру.

"Для порівняння - я розмовляв з представниками Кривбасу, за їхніми словами, їм міська влада йде назустріч, і стадіон надаватимуть за символічну плату в 1,5 тисячі гривень, у нас же пропонують оренду за ціною у 80 разів більшу, тобто 120 тисяч гривень за одну гру!", - заявив гендиректор.

"У середу в міськраді повинна була збиратися комісія з нашою участю, але позавчора нам повідомили, що засідання скасовується, щось у когось не виходить, однак, виразних пояснень нам отримати не вдалося", - повідомив він.

"Варто відзначити, що раніше самі працівники мерії нам говорили, що буде некрасиво, якщо запорізький Металург гратиме в іншому місті. Нам важливо отримати конкретну відповідь - або ми будемо грати на Славутич-Арені, або вже зараз треба починати кроки в іншому напрямку", - додав Снопов.

За словами гендиректора Метагурга, поки багато слів з боку міської влади, а на ділі нічого.

"Поки багато слів з боку міської влади, а на ділі нічого. Ми хочемо до кінця тижня розібратися в цій ситуації. Незрозуміла ситуація і зі стадіоном Титан, де планувалося проводити матчі аматорського чемпіонату", - сказав функціонер.

"У нас є договір, але нам кажуть, що до середини травня поле не будуть розконсервувати, хоча воно вже зараз в хорошому стані, а погода сприяє його подальшому поліпшенню. Таке рішення комунальних служб, у яких стадіон на балансі", - зазначив він.

На думку Снопова, в Запоріжжі не зацікавлені в існуванні Металурга.

"На жаль, міська влада, управління молоді та спорту, зберігають із цього приводу мовчання. Таке враження, що в Запоріжжі не зацікавлені в існуванні Металурга", - підкреслив Снопов в інтерв'ю vnews.com.ua.

Раніше стало відомо, що у Запоріжжі відродили Металург, перейменувавши аматорську команду.

Як відомо, оновлений запорізький Металург показав свою нову емблему.

Нагадаємо, у березні 2016 року Металург був виключений зі змагань під егідою УПЛ.

Після чого у запорізького клубу з'явилась нова ДЮСШ.

Коментарі ()