Головне

Зідан пояснив програш Вольфсбургу проблемами з "фізикою" після Ель-Класіко

07.04.2016 09:22 335 0

Гравцям Реалу потрібно відпочити та подумати про матч-відповідь з Вольфсбургом, адже все ще можна змінити.

Так прокоментував поразку у Німеччині у першому матчі цих команд головний тренер "вершкових" Зінедін Зідан, якого цитує сайт УЄФА.

"Я незадоволений тим, як проходив матч, особливо перший тайм. Ось що виходить, коли недостатньо наполегливо граєш з перших хвилин", - сказав він.

"Нам треба відпочити і подумати про матч-відповідь, адже ми все ще можемо змінити хід протистояння. Невдалі вечори трапляються, але попереду матч-відповідь, що обнадіює", - додав наставник.

За словами Зідана, Вольфсбург повів у рахунку, мало що зробивши для цього, але це - футбол.

"Це не результат невпевненості у собі. Ми знали, що матч буде важким, таким він і вийшов. Тепер я попрошу у гравців того ж, чого хочу від уболівальників: у нас є 90 хвилин, щоб досягти своєї мети. Ми повинні бути єдині", - зауважив він.

"Ми не можемо бути задоволені сьогоднішнім матчем. Знали, як важко він буде складатися, і були готові до цього, але відчували проблеми з "фізикою" через важкий поєдинок з Барселоною", - додав фахівець.

Зідан пояснив, що Реал не добився того результату, на який сподівався.

"Безперечно, я несу відповідальність за програш. Тепер я повинен проаналізувати причини поразки та знайти рішення до гри у відповідь", - підсумував він.

Зінедін Зідан. Світлина Omnisport
Коментарі ()