Головне

Ребров пояснив виліт з Кубка України настроєм футболістів Динамо

06.04.2016 21:18 470 0

Головний тренер київського Динамо Сергій Ребров назвав головну причину поразки у матчі-відповідь чвертьфіналу Кубка України Олександрії (0:1).

"Незважаючи на ротацію, тих гравців, які сьогодні вийшли на поле, їх не можна назвати не основними. Вони виходили і в чемпіонаті, і в Лізі чемпіонів. Ярмоленко було важливо дати відпочити, тому що цей гравець грав за збірну в двох матчах по 90 хвилин, грав в Лізі чемпіонів і чемпіонаті. Його сили не безмежні.

Ротація є в кожній команді - це абсолютно нормально. Важлива не ротація, а то, що треба виходити на поле і битися за результат. Ми старалися, але програли.

Ми грали проти сильного суперника, а хлопці, які не грали в минулому матчі, отримали хорошу практику. Важко грати дві гри поспіль з однією командою. Так, сьогодні ми не показали яскравої гри, але тут завжди було важко грати. Олександрія - організована команда, і сьогодні ми побачили, що потребуємо посилення.

Головна причина в настрої самих футболістів. Минулий матч ми виграли з рахунком 2:0, думали, що знову приїдемо сюди і спокійно обіграємо цю команду. З першого матчу я бачив мотивацію Олександрії, яка грала організовано, хотіла вирвати перемогу, і вони цього добилися.

На жаль, в першому таймі я не бачив такого у наших футболістів. А коли гравця видаляють, завжди важко грати. Удесятьох складно зламувати оборону організованої команди, - цитує Реброва dynamomania.com.

Раніше матч з Динамо прокоментував наставник Олександрії Володимир Шаран.

Сергій Ребров
Коментарі ()