Головне

Кварцяний: Навіть якщо мало шансів, треба грати і показувати, що ти можеш

06.04.2016 16:55 418 0

Луцька Волинь вже у цьому році зникне з футбольної карти України.

Про це в черговий раз заявив наставник клубу Віталій Кварцяний, який в ефірі телеканалу Футбол 2 прокоментував розгромну поразку свого клубу у матчі 1/4 фіналу Кубка України від Зорі.

"Напевно, вже в цьому році команди не буде. Я попередив футболістів, що сьогодні у них тест на зрілість: "Будьте гідними людьми". Багато вчинили нечесно по відношенню до футболу. Навіть якщо мало шансів, треба грати і показувати, що ти можеш", - заявив тренер.

"Я попросив, що якщо хтось не хоче грати, нехай мені так і напишуть. Все тоді було б по-чесному. Всі промовчали. Ми налаштовувались на гру, але вони не зіграли, як ми домовлялися. Ті, на кого я сподівався, не зіграли на повну силу. Може, на Динамо сили берегли?"-  наводить слова Каварцяного matchday.ua.

Раніше повідомлялося, що Волинь припинить існування в кінці сезону і на її базі створять новий клуб, який буде заявлений до Другої ліги.

Відповідно до регламенту ПФЛ, заявитися на другу лігу Луцьк зможе тільки після того, як відіграє мінімум один повний сезон в аматорському чемпіонаті України, за умови наявності атестата ФФУ.

Також повідомлялося, що Федерація футболу Волинської області припиняє свою діяльність.

Як відомо, з початку року клуб вже втратив 18 турнірних очок, і навряд чи штрафні санкції цим обмежаться.

Раніше стало відомо, що у Волині і Говерли виникли проблеми на етапі подачі документів для атестації ФФУ на наступний сезон.

Коментарі ()