Головне

Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. ПСЖ - Манчестер Сіті 2:2. Результативна нічия у Парижі

06.04.2016 23:57 425 0
Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. ПСЖ - Манчестер Сіті 2:2. Результативна нічия у Парижі

ПСЖ і Манчестер Сіті результативною нічиєю завершили перший поєдинок 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Гра кривдників Шахтаря (на груповому етапі) і Динамо (в 1/8 фіналу) видалася багатою на брудну бортьбу, цікаві моменти і безглузді голи.

Розпочалося все з активного пресингу Манчестер Сіті, який разом зі стартовим свистком пішов у атаку. ПСЖ трохи не чекав такого повороту подій, тому спочатку грав від оборони, і лише хвилин через десять вирівняв гру. І відразу в команди Блана був прекрасний шанс вийти вперед, однак, Ібрагімовичу не вдалося реалізувати пенальті, який суддя призначив за фол проти Давіда Луїса.

ПСЖ продовжив атакувати великими силами, і вже Сіті довелося закриватися у власному штрафному. Ще один 100%-й момент ПСЖ "запоров" Ібра, який вискочив сам на сам, проте знову не зміг влучити у ворота. А гості, в свою чергу, забили. На 38-й хвилині контратака Сіті завершилася точним ударом Де Брюйне з кута штрафного, з яким впоратися голкіперу парижан не вдалося.

Світлина з сайту УЄФА

Однак, вели в рахунку підопічні Пеллегріні не довго - всього дві хвилини. А потім Фернандо невдало прийняв передачу Харта перед воротами, і тут вже його чатував Ібрагімович. Як наслідок - від ноги шведа м'яч опинився у сітці і на табло Парк-Де-Пренсу знову була нічия.

У другому таймі ПСЖ додав у активності, і Сіті стало ще важче. На 58-й хвилині після кутового Рабьо скористався невдалою грою воротаря городян, і відправив м'яч у ворота. Здавалося, що по такій грі у англійців не так і багато шансів на те, щоб відігратися, адже ПСЖ продовжував створювати момент (згадати хоча б удар Ібрагімовича в поперечку).

Однак, тепер помилятися в обороні черга прийшла до господарів, і вони це чудово зробили. А Фернандіньо скористався своїм шансом, потужно пробив, і з серією рикошетів м'яч таки опинився у воротах. І після цього суперники вже почали грати більш обережно, з думками про наступний поєдинок.

Світлина з сайту УЄФА

В кінцівці моментів біля воріт практично не було, зате було дуже багато брудної боротьби і, як наслідок, жовтих карток. Через попередження, доречі, Лоран Блан в матчі відповіді не зможе розраховувати на Давіда Луїса і Матюіді. Але, у будь-якому випадку, гра яку команди показали сьогодні і її результат обіцяє, що за тиждень фани побачать не менш цікаве футбольне дійство.

Коментарі ()