Головне

Кубок України. 1/4 фіналу. Дніпро - Сталь Д 4:1. Без грошей і єврокубків, але у півфіналі

06.04.2016 21:41 336 0
Кубок України. 1/4 фіналу. Дніпро - Сталь Д 4:1. Без грошей і єврокубків, але у півфіналі

Дніпропетровський Дніпро не відчув особливих проблем у матчі-відповідь чвертьфіналу Кубка України з дніпродзержинською Сталлю. Після 3:0 у першій грі між цими суперниками шансів у Сталі не було. Цей матч був лише цікавий тим, як поведе себе Дніпро в ситуації, коли команда грає з великими боргами по зарплаті, з туманним майбутнім і без єврокубків на майбутній сезон.

Можливо, хлопці з Дніпра грали за себе і, здавалося, з мотивацією проблем у підопічних Мирона Маркевича не було. Гості грали з бажанням і провели гарну гру та забили чотири голи. Відкрив рахунок на 29-й хвилині Лео Матос, коли забивав головою після класної подачі Політила. Щоправда, виконання цього удару в Матоса вийшло надто небезпечним і після удару Лео врізався головою в штангу, що від зіткнення з гравцем Дніпра аж задриготіла. На щастя, з Матосом було все гаразд, і він повернувся в гру.

Лео Матос забиває гол. Світлина - fcdnipro.ua

У першому таймі у господарів було ще кілька моментів біля воріт Бандури, але голів більше не було. У гостей наприкіці першої 45-хвилинки також був шанс зрівняти рахунок, але удар з кількох метрів головою Фернандеса взяв Кучер.

На початку другого тайму Матеус після класної комбінації та пасу п`ятою від Руїса подвоює рахунок у грі. Третього голу довелося чекати хвилин 15-ть. Знову помилка центру захисту Сталі і Матеус виходить сам на сам з Банурою і ударом у кут воріт робить рахунок 3:0.

Не встиг стадіон Дніпро-арена заспокоїтися після дублю Матеуса, як рахунок став 4:0. Лучкевич протягнув круглого у штрафну і пробив низом - м`яч від штанги залетів у ворота.

На 85-ій хвилині Сталь таки спромоглася на гол престижу. Після розіграшу стандарту на побачення з Кучером вивели Васіна і той сильним ударом у верхній кут воріт відквитав один гол.

Дніпро продовжить боротьбу за Кубок України, оскільки, напевно, це єдиний трофей, який може підкоритися команді Мирона Маркевича цього сезону і більш за все, що на цьому кар`єра львівського тренера в Дніпропетровську завершиться.

Коментарі ()