Головне

Нападник Динамо Мбокані припинив виступи за збірну ДР Конго

05.04.2016 16:57 410 0

Нападник Динамо Дьємерсі Мбокані, який виступає зараз на правах оренди в Норвічі, вирішив припинити виступи за збірну ДР Конго.

Таке рішення 30-річний форвард прийняв через конфлікт із федерацією. 

Гравець був в аеропорту Брюсселя, коли там 22 березня стався теракт, через що він не зміг прилетіти в розташування збірної, за що місцева футбольна влада вирішила його покарати.

"Я був в аеропорту, коли там стався вибух, і відразу ж подзвонив у збірну, пояснивши, що відбулося. Мені пообіцяли, що перетелефонують, але з тих пір зі мною ніхто так і не зв'язувався. Ніхто навіть не надіслав повідомлення зі словами підтримки, а ми ж із дружиною дивом залишилися живі", - сказав гравець.

"У мене проблеми з федерацією. Я попросив, щоб у клубі мені дали кілька вихідних, і після обговорення цього питання з сім'єю вирішив припинити виступи за збірну. Вважаю, що зі мною вчинили несправедливо", - наводить слова гравця Ua-football.com з посиланням на L'Equipe.

Нагадаємо, що за збірну ДР Конго Мбокані провів 34 матчі та забив 18 голів.

Як відомо, нападник Динамо Дьємерсі Мбокані знаходився у брюссельському аеропорту під час теракту у вівторок, 22 березня.

Дьємерсі Мбокані. Світлина mirror.co.uk
Коментарі ()