Головне

Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Баварія - Бенфіка 1:0. Німецький мінімум

05.04.2016 23:58 395 0
Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Баварія - Бенфіка 1:0. Німецький мінімум

Гра Баварії у першому чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів з Бенфікою викликає якесь двояке враження. Начебто і виграли німці, але не так переконливо, як ми звикли. Неначе й не Баварія це грала, неначе цю команду і не тренує Хосеп Гвардіола.

Та й Бенфіка виявилася міцним горішком і могла і зовсім зіпсувати настрій іспанському тренеру, котрий і так залишав Альянс Арену з невдоволеним виразом обличчя.

У першому таймі Баварія наче не помітила гостей з Португалії. Вже на другій хилині Відаль зіграв на випередження і ударом головою відкрив рахунок у грі. Після забитого голу особливих моментів у німців не було, за виключенням удару Мюллера, на який зреагував Едерсон. До речі, воротар Бенфіки - найкращий гравець цього поєдинку у складі португальців.

Світлина - Reuters

Баварія грала у свій футбол, багато комбінувала, намагалася бігати красиво, але якось не переконливо і не агресивно. У другому таймі Бенфіці навіть вдалося вирівняти гру. Господарі трохи втратили концентрацію в обороні і їх ледве не покарали Мітроглу та Жонас. Але в обох випадках здорово зіграв Нойєр.

Під завершення стартової 45-хвилинки Бенфіка мала шанс зрівняти рахунок, але під удар Гайтана з метрів 12-ти ліг Відаль. Знову чилієць рятує Баварію.

Команда Руї Віторія особливо не видумувала велосипед у двобої з німецькою машиною, а грала у свою гру, де переважали навіси, дальні паси та закиди на Мітроглу, якому не щастило в першій половині матчу. У самої Баварії моментів в другому таймі майже не було. В завершальні хвилини міг забивати Левандовськи, але чомусь віддав неточний пас на Лама праворуч.

Світлина - Reuters

Отже, перший матч чвертьфіналу Баварія виграла хоча і зі скрипом. Шанс в Бенфіки в Лісабоні є. Баварія в останніх матчах непереконлива не лише в чемпіонаті Німеччини, але й в Лізі чемпіонів. Попередні ігри з Ювентусом тому гарний приклад.

Коментарі ()