Головне

Юрченко: Мені дуже допоміг матч з Вільярреалом

02.04.2016 13:17 385 0

Головний тренер Байєра Роджер Шмідт почав більше довіряти ігрового часу українському хавбеку Владлену Юрченку після матчу Ліги Європи з Вільярреалом.

Таку думку у інтерв'ю Sportarena.com висловив сам український футболіст, який прокоментував свій дебютний гол у Бундеслізі, який він забив у ворота Вольфсбурга.

"Ми просто часто відпрацьовуємо на тренуваннях такі різні скидки. Чічаріто вдало передав мені м'яч, і іншого варіанту у мене просто не було", - зазначив він.

"Що під час мого виходу на заміну говорив Шмідт? Перш за все, мені потрібно було багато працювати - важливо було зіграти, як в Штутгарті. Тобто, багато рухатися, діяти у відборі, щоб в опорній зоні відбирати м'яч і направляти його вперед", - сказав Юрченко.

Владлен розповів, що товариші по команді привітали його після голу.

"Всі раді, всі мене привітали. Тим більше, ми грали з такою командою як Вольфсбург, та й гра була дуже важлива. Але виставлятися не буду - такого звичаю в Байєрі немає", - розповів українець.

На думку Юрченка, головний тренер Байєра Роджер Шмідт почав більше йому довіряти ігрового часу після матчу Ліги Європи з Вільярреалом

"Швишде за все - це матч з Вільярреалом. Я вийшов, непогано відіграв - і вже після матчу Ліги Європи з іспанцями стало відомо, що на Штутгарт я виходжу в основному складі. Звичайно, саме цей матч мені дуже допоміг", - сказав він.

"У німецькому чемпіонаті адаптувався, вже багато зрозумів. Але освоївся чи ні - покажуть лише гри. Я повинен багато грати, і тільки після цього можна буде робити якісь висновки", - підкреслив Юрченко.

Владлен Юрченко. Світлина Reuters

Раніше повідомлялося, що Байєр планує продовжити контракт з українцем Владленом Юрченком, однак сам гравець про своє майбутнє поки не знає.

"Питання про моє найближче майбутнє в клубі ще не розглядалося. Я ж тільки три дні тому приїхав зі збірної. Якщо щось таке і буде, то першим, з ким вони будуть говорити, це з моїм менеджером", - сказав Юрченко.

Коментарі ()