Головне

Луческу: Можна сказати, що для нас це була тренувальна гра

01.04.2016 19:07 386 0

Жоден тренер нічого не зможе зробити з гравцями, яким не платять вже цілий рік.

Про це в ефірі телеканалу Футбол 1 заявив наставник Шахтаря Мірча Луческу, який прокоментував розгромну перемогу своєї команди над Металістом у 20-му турі УПЛ.

"На жаль, в чемпіонаті України з'явилися такі ігри. Команда, яка б'ється за чемпіонство і грає в Лізі Європи проти команди зібраної поспіхом. Жоден тренер нічого не зможе зробити з гравцями, яким не платять вже цілий рік", - зазначив він.

"Можна сказати, що для нас це була тренувальна гра. Хотілося б, щоб вона була більш наближеною до гри, яка нас чекає в четвер. Не вийшло це. Я задоволений результатом, хорошим рухом гравцем, спектаклем, який вони продемонстрували на полі", - додав Луческу.

На думку тренера, гра с Брагою в 1/4 Ліги Європи легкою не буде.

"З іншого боку, згадую, що значив Металіст, який грав проти нас кілька років тому. Проти Браги не буде такою гри як сьогодні. А так, ми провели багато атакуючих дій, мали повну перевагу", - сказав Містер.

"У Португалії, швидше за все, такого не буде. Там потрібно буде показувати зовсім інший футбол", - підкреслив Луческу, слова якого наводить Трибуна.

Коментарі ()