Головне

Калитвинцев: Про повернення до Динамо поговоримо ближче до літа

31.03.2016 21:38 420 0

Одеський Чорноморець не заслуговує бути на такому місці в турнірній таблиці УПЛ.

Таку думку висловив півзахисник Динамо  Владислав Калитвинцев, який у поточному сезоні на правах оренди виступає у складі "моряків".

"Я повертався в Чорноморець з великим бажанням! Мене тут по-справжньому чекали, тому відчуваю себе в Одесі відмінно. Йдучи з Чорноморця, я знав, що в Одесі мене охоче приймуть в команду в будь-який час. Але тоді я не думав про повернення сюди, так як всі думки були про Динамо", - зазначив він.

"Малося кілька варіантів, але пріоритетним був все ж Чорноморець. В Одесу я приїхав тільки в березні, вже перед початком весняної частини сезону. До цього я заліковував травму, тренуючись за індивідуальною програмою, тому ігрова форма залишає бажати кращого", - додав Владислав.

На його думку, Чорноморець не заслуговує бути на такому місці в турнірній таблиці чемпіонату України.

"На мій погляд, в деяких моментах нам не вистачає ігрової дисципліни, що заважає отримувати більше користі від хороших епізодів. Чорноморець не заслуговує бути на такому місці в турнірній таблиці. Але ми віримо в те, що виправимо ситуацію і поліпшимо позиції команди в чемпіонаті", - заявив півзахисник.

Владислав Калитвинцев. Світлина ФК Динамо

"На даному етапі Чорноморцю в першу чергу потрібен результат. Я бачу, що у команди є прогрес, і ми зробимо все можливе, що б у Чорноморця була не одна перемога в турнірній таблиці", - додав він.

Калитвинцев також повідомив, що можливе повернення в Динамо обговорить з тренером ближче до літа.

"Ми прийняли рішення, що на даний момент для мене буде краще грати за Чорноморець і набиратися досвіду в Прем'єр-лізі, ніж залишатися в Динамо. Про повернення поговоримо з тренером ближче до літа, - підкреслив Калитвинцев, слова якого наводить Sportarena.com.

Коментарі ()