Головне

Заховайло: Топ-гравці збірної України нагадують мені ситих котів

29.03.2016 14:23 452 0

Гра нашої збірної України проти Вельсу заслуговує на критику уболівальників і фахівців.

Таку думку висловив відомий футбольний агент В'ячеслав Заховайло, який вважає, що багато гравців збірної України не гідні за неї виступати.

"Гра нашої збірної проти Вельсу заслуговує на критику уболівальників і фахівців. Мене постійно переслідує відчуття неповноцінності нашої команди. У нас присутні постійно якісь відмазки", - написав Заховайло у Facebook.

"То весна не готові, то травми, то газон поганий, то суперник дуже сильний і треба від оборони грати. Дістали ... Поганому танцюристу яйця заважають. І це збірна 45-мільйонної України", - зазначив він.

Агент заявив, що топ-гравці збірної нагадують йому ситих котів, яким напружуватися їм особливо не треба.

"Наші топ гравці нагадують мені ситих котів, яких годують добре і напружуватися їм особливо не треба. Ви за збірну граєте "пам'ятники", за ваших тат і мам, за вашу вулицю, місто, друзів. Як ви їм в очі можете дивитися", - заявив він.

"У збірній не за гроші грають, а за честь і гідність нації. Ну а їм все побоку, після гри сіли в мерседеси і роз'їхалися по домівках. Я, звичайно, перепрошую за свої емоції. Конкретний розбір гри навіть робити не хочеться. Одним словом гра лайно, а багато наших гравців не гідні одягати майку національної збірної", - висловив думку Заховайло.

Наостанок він додав:

"І наостанок. Я розумію заклопотаність Ігоря Суркіса з приводу якості гри збірної. Якщо будуть возити тачку на Євро, то грошей за них він не отримає. Ось така гірка правда", - написав Заховайло, прокоментувавши перемогу збірної України над Вельсом.

Игра нашей сборной против Уэльса заслуживает критики болельщиков и специалистов. Меня всё время преследует чувство непол...

Опубликовано заховайло вячеславом 28 марта 2016 г.
Коментарі ()