Головне

Фоменко незадоволений відсутністю належної ігрової практики у футболістів

23.03.2016 18:30 402 0

Головний тренер національної збірної команди України Михайло Фоменко дав передматчеву прес-конференцію напередодні контрольної гри з командою Кіпру на стадіоні "Чорноморець" в Одесі.

Головний тренер розповів присутнім про підготовку "синьо-жовтих" до майбутніх спарингів, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

За словами Фоменка, у перший день збору національна команда мала тренування відновлювального характеру, а потім "збірники" працювали у робочому режимі.

Хоча тренерський штаб збірної все ще хвилює функціональний стан підопічних, які лише вкочуються в ігровий ритм на початку другої половини сезону.

"Відчуваємо певний дискомфорт у зв'язку із зимовою перервою та відсутністю належної ігрової практики у футболістів. Особливо помітно це було під час матчів Динамо у Лізі Чемпіонів з Манчестер Сіті", - сказав Фоменко.

Перед тим, як поїхати до Франції, головна команда країни проведе два тренувальних збори.

"Протягом першого гравці мають можливість відновити сили поряд зі своїми сім’ями, а вже під час другого триватиме цілеспрямована підготовка до чемпіонату Європи. Хлопці розуміють, що такі змагання трапляються не щороку. Для когось, можливо, і зовсім раз у житті", - розповів коуч.

Під час товариського поєдинку зі збірною Кіпру тренерський штаб планує задіяти максимальну кількість замін, дозволених регламентом (6): "Хочемо завтра побачити у грі якнайбільше виконавців".

Михайло Фоменко. Світлина ffu.org.ua
Коментарі ()