Головне

Збірна України успішно прибула до Одеси. ВІДЕО

23.03.2016 16:42 319 0

Національна збірна команда України вирушила до місця проведення першого з двох запланованих товариських матчів, у якому на "синьо-жовтих" чекає перевірка сил у протистоянні з командою Кіпру.

На борт літака піднялися 23 гравці, включаючи Євгена Селіна й Артема Путівцева, яких наставник головної команди країни викликав до розташування збірної на початку збору.

Зокрема, захисник грецького Платаніасу не приховував задоволення від свого повернення до лав національної збірної.

"Емоції найпозитивніші, адже я давно тут не був. Буду намагатися виправдати довіру, отриману від головного тренера. Я розумію, що все залежить виключно від моєї гри. Сподіваюся потрапити до заявки на фінальну частину чемпіонату Європи", - сказав Селін.

У Києві залишився лише Євген Хачеріді. Ангіна у захисника збірної України минула, але до загальної групи гравців він приєднається вже після товариської грі з Кіпром.

По прибуттю до Одеси збірники заселяться до готелю "Брістоль", розташованому у самому серці "Південної Пальміри".

О 17:30 на стадіоні "Чорноморець" відбудеться передматчева прес-конференція головного тренера збірної Михайла Фоменка й одного з гравців команди. Потім буде відкрите тренування, перші 20 хвилин якого будуть відкритими для мас-медіа.

Коментарі ()