Головне

В.о. гендиректора Карпат: Ніяких скандувань про мавп не чув

21.03.2016 16:04 694 0

В.о. генерального директора Карпат Юрій Дячук-Ставицький не знає про образливі скандування вболівальників Карпат на матчі з Дніпром.

Свою думку він висловив в емоційному коментарі для Футбол 24.

Як відомо, 20 березня на матчі 19-го туру Карпати - Дніпро відбувся суперечливий епізод на трибунах Арени Львів.

Під час заміни Бланко-Лещука на Габріеля Окечукву фан-сектор Карпат скандував расистські речівки.

Які скандування? Про мавп? Я не чув такого. Я, напевне, був зайнятий грою, тому не чув.  Ну, як ви чули – то це і коментуйте. Я вам відверто кажу. Ось тут поруч зі мною два тренери, вони теж кажуть, що не чули", - зазначив він.

"Розумієте, є люди, які прислуховуються до всякого такого, і нас за це штрафують, може два-три чоловіки щось там крикнули, а ми зараз починаємо з того робити передачі, інтерв’ю і так далі. Значить, хтось у цьому зацікавлений, раз ви таке у мене питаєте", - додав Дячук-Ставицький.

В.о генерального директора львівського клубу зазначив, що можливо просто не вслухався.

"Я сиджу на стадіоні в зоні із журналістами разом і нічого не чув. Можливо, я не вслухався, а слідкував за футболом. А хто зацікавлений вслухатися у всілякі дурниці – то його проблеми. А от ви особисто чули?", - запитав він.

"Відео в інтернеті? Ага, тобто ви теж не чули. Розумієте, то така ситуація, що "мені бабка сказала, що дід говорив", і на відео начебто вони щось кричали. Так от я вам кажу і клянусь, що я нічого не чув. І не звертав на це увагу, я не слідкую за тим, що кричать вболівальники, а спостерігаю за грою", - підкреслив Дячук-Ставицький.

Юрій Дячук-Ставицький. Світлина Футбол24

Коментарі ()