Головне

Рибалка услід за Коноплянкою пропустить збір національної команди

21.03.2016 15:31 727 0

Травма, отримана півзахисником Сергієм Рибалкою у першому матчі 1/8 Ліги Чемпіонів проти англійського Манчестер Сіті, зажадала від медичного штабу всебічного аналізу.

Окрім того, навіть залучили спеціаліста з Бразилії, інформує офіційний сайт київського клубу.

Як розповів лікар клубу Леонід Миронов, Рибалка проходить курс консервативного лікування та паралельно інтенсивно тренується.

"З його проблемою ми розібралися самі та поки вирішили не везти його в Німеччину. У Сергія неприємність з паховими кільцями. Проблема не гострого характеру, хронічна, яка тривалий час розвивалася", - сказав він.

"У лікуванні нам допомагає бразильський фізіотерапевт, якого рекомендував Мораес. До цього бразилець займався з Жуніором і довів його до загальної групи", - додав Миронов.

За словами лікаря, Рибалка пропустить обидва матчі збірної України, протягом усього цього періоду гравець буде інтенсивно лікуватися.

"Для одужання йому знадобиться щонайменше два-три тижні. Спробуємо підвести його до матчу з Шахтарем. Якщо консервативне лікування не дасть результатів, тоді постане питання про хірургічне втручання", - підсумував він.

Нагадаємо, Коноплянка не приїде у збірну на матчі з Кіпром і Вельсом.

Сергій Рибалка. Світлина fcdynamo.kiev.ua
Коментарі ()