Головне

Прем'єр-ліга. 19 тур. Карпати - Дніпро 0:1. Львівський вояж Маркевича

20.03.2016 19:45 1000 0
Прем'єр-ліга. 19 тур. Карпати - Дніпро 0:1. Львівський вояж Маркевича

Дніпро Мирона Маркевича взяв три очки в гостьовому матчі з Карпатами. Суперники не порадували публіку великою кількістю гостроти біля воріт, а перемогу гостям приніс гол єдиний гол авторства Романа Зозулі.

В першій половині гри леви грали другим номером, намагаючись діяти на контратаках. При цьому, виходило це у підопічних Беззуб'яка не дуже, про що свідчить майже відсутність небезпеки біля воріт Яна Лаштувки, який вступав у гру в перші 45-ть лише декілька разів.

При цьому, Дніпро хоч і грав активніше, проте пробити Мисака в першій половині теж не зміг. На перших хвилинах зі штрафного ледь не закинув м'яч за спину голкіперу Руслан Ротань, з непоганих позицій били Матос і Шахов, однак, на перерву команди пішли за нулів на табло Арени-Львів.

Очевидно, що такий перебіг подій на полі не влаштовував обох тренерів, які в перерві провели розмову зі своїми футболістами.

Світлина ФК Дніпро

І в другій половині гра пішла більш відкрита. Карпати відразу ж провели непогану атаку, яка могла стати гольовою, якби партнери замкнули простріл Ксьонза. Дніпро відповів атакою, в якій шанси забити були у Лучкевича, проте молодий хавбек не дуже вдало розібрався у епізоді.

Класний шанс на взяття воріт у Карпат був на 59-й хвилині, коли на побачення з голкіпером вийшов Кльоц, однак реалізувати його не зміг. Ну а Дніпро через три хвилини відповів на такий "подарунок" результативно, коли Зозуля розібрався в штрафному із двома захисниками після подачі Шахова, і другим дотиком відправив м'яч у кут воріт Мисака.

Після забитого гола команда Маркевича почала грати більше від оборони. У свою чергу Карпати з усіх сил старалися, проте реальних моментів на взяття воріт більше не створили. У підсумку, леви показали непогану гру по самовіддачі, проте провальну в реалізації, і як наслідок, втратили очки.

Дніпро, в свою чергу, міг робити рахунок ще більшим, однак реалізація у команди Маркевича сьогодні теж була на не найкращому рівні. При цьому, завдання на гру команда виконала, а тому продовжує погоню за третім місцем, яке зараз займає луганська Зоря.

Коментарі ()