Головне

У запорізького Металурга з'явилась нова ДЮСШ

19.03.2016 12:17 759 0

В запорізького клубу Металург, який виключений зі змагань під егідою УПЛ, з'явилась нова ДЮСШ.

Про це повідомив директор ДЮСШ Металург Запоріжжя Леонід Ключик.

"17 березня тренери вже оформили трудові книжки та в тренерського складу офіційно був перший робочий день. У мене робота почалася трошки раніше, міська влада уклала зі мною контракт. Я прийняв справи, отримав печатку, код ЄДРПОУ, оформили все в податковій - такий порядок", - зазначив він.

"І тільки після того, як ми подали документи, що беремо цих людей на роботу, з 17-го числа вони вже стали співробітниками школи, тренерами, викладачами. Тепер ми вже організація, бюджетна школа, так що все. Офіційно називаємося "Дитячо-юнацька спортивна школа Металург Запоріжжя", - сказав Ключик.

Він також підтвердив, що всі команди Металурга ліквідували.

"Щодо попереднього Металурга, то клуб ліквідували, немає жодної з команд: ні в Прем'єр-лізі, ні дубля, ні 19-річних. Хлопці забрали трудові та розійшлися. І школу теж ліквідували. Нам 14 грудня віддали трудові книжки на руки і сказали: "До побачення, припиняємо роботу"", - розповів він.

"Але тренери тоді зібралися на оперативці та вирішили, що сказати таке дітям не зможемо. Я це передав керівництву, і ми продовжували працювати в тих же кабінетах, роздягальнях, поки нас не закрили - кабінети та роздягальні. Ми працювали прямо на полях, територія була ще відкрита, але з 25 лютого закрили й територію. Мовляв, не можна навіть заходити", - зазначив Ключик.

Він повідомив, що згодом ДЮСШ перебралася на УТБ Великий Луг, яка була раніше базо. команди.

"Згодом ми перебралися на УТБ Великий Луг, це була раніше база команди, а на даний момент міська спортивна база, зараз там тренування і проходять", - повідомив він.

"Надія є, що здоровий глузд переможе, і наші колишні керівники, господарі клубу підуть назустріч дітям і, умовно кажучи, продадуть чи якось інакше з містом усе вирішать. Якісь варіанти є, поки наше керівництво сказало займатися так, а потім буде видно, будемо намагатися та вирішувати", - підкреслив Ключик, слова якого наводить goldtalant.com.ua.

Раніше стало відомо, що на базі Металурга тепер буде тренуватися луганська Зоря.

Раніше повідомлялося, що сайт запорізького Металурга припинив свою роботу.

Також була інформація, що Металург U-21 ніхто не розпускав, команда готується до весняної частини сезону.

Крім того, повідомлялося, що Металург почав виплату заборгованостей по зарплаті

Коментарі ()