Головне

Ребров: Не можна порівнювати УПЛ та Лігу Чемпіонів

11.03.2016 23:03 779 0

У матчі з Карпатами Динамо вирвало три очки, які дуже важливі для нас в гонці за чемпіонство.

Про це заявив тренер київського Динамо Сергій Ребров на післяматчевій прес-конференції, де прокоментував перемогу над Карпатами в рамках 18-го туру УПЛ.

"Ми взяли три дуже важливі очки, так як грали з дуже хорошою командою. Тим більше, що Карпати грали вдома при підтримці своїх уболівальників, намагаючись показати кращу гру. Тут завжди важко грати, але ми вирвали три очки, які дуже важливі для нас в гонці за чемпіонство", - зазначив він.

"Ті дебютанти, які вийшли, напевно, заслужили місце на полі, місце в запасі. Вони вийшли, намагалися і нічого не зіпсували. Я завжди кажу, що принципи роботи молодіжної команди Динамо такі ж, як і в першій. На будь-якого гравця, який там працює, ми можемо розраховувати. Я радий, що ті хлопці, які вийшли на поле, допомогли команді", - сказав він.

Тренер Динамо також повідомив, що у хавбека команди Сергія Рибилка мікротравма.

"У Рибалки мікротравма. Як і у Мораєса з Даніло Сілвою. На жаль, сьогодні достатньо травм, але команда згуртувалася і взяла важливі три очки. У Морозюка травма. Йому потрібно відновлюватися ще мінімум два місяці", - повідомив тренер Динамо.

"Це зовсім різні турніри. Не можна порівнювати матчі в чемпіонаті та Лізі чемпіонів. Зараз почнемо готуватися до матчу з Манчестер Сіті. У Прем'єр-лізі ми не можемо втрачати очки. Так само, як і Шахтар", - підкреслив Ребров, слова якого наводить Динамомания.

Сергій Ребров. Світлина Динамомания
Коментарі ()