Головне

Павелко: Вже ведеться робота навколо створення асоціації тренерів України

11.03.2016 20:11 451 0

Найближчим часом в ФФУ повинна відбутися установча конференція, на якій буде обговорено питання створення Федерації футболу Криму.

Про це під час брифінгу, який пройшов після ХVIII Конгресу ФФУ, повідомив очільник Федерації футболу України Андрій Павелко, який також розповів про створення кількох нових асоціацій в українському футболі.

"Сьогодні ведеться робота навколо створення асоціації тренерів України. Такі організації є в усіх країнах Європи, у нас до цього часу її не було", - повідомив він.

"Так само з чистого аркуша буде створена асоціація футбольних арбітрів України, яка повинна стати не "кишеньковою" організацією, а саме вести роботу по залученню молодих арбітрів. Показувати свою ефективність не на папері, а ділом", - додав Павелко.

Також президент ФФУ коротко прокоментував ситуацію навколо майбутньої Федерації футболу Криму, яку планують перебазувати в Херсон.

"Головне, що найближчим чаом повинна відбудися установча конференція по створенню в Херсоні Федерації футобола Криму, яка повинна бути в нашій футбольній родині. Ми в ФФУ підтримуємо це і з задоволенням запропонуємо юридичну допомогу в даному питанні", - підкреслив Павелко.

Коментарі ()