Головне

Через брак ігрової практики Коноплянка може залишити Севілью – іспанські ЗМІ

04.03.2016 20:46 417 0

Півзахисника збірної України та іспанської Севільї Євгена Коноплянку не задовольняє та кількість ігрових хвилин, яку він отримує від тренера Унай Емері.

Українець роздумовує над тим, аби залиши Севілью.

Дану інформацію передає видання fichajes.net.

"Севілья добре йде по дистанції у всіх турнірах, але особисто Євген Коноплянка має серйозні проблеми у своєму клубі", - пише журналіст Оскар Мендес.

"Влітку минулого року українець прийшов на Рамон Санчес Пісхуан як вільний агент, але в зірковому статусі. Втім, Коноплянка від Унай Емері не отримує тієї кількості ігрового часу, на яку розраховував", - продожує журналіст.

Євген Коноплянка. Світлина Reuters

Мендес зазначив, що Коноплянка не прийняв чимало багатомільйонних пропозицій з Європи і саме тому перейшов до Севільї в статусі вільного агента.

"Євгеном цікавилися представники АПЛ, але той проект, що будувався у Севільї, здався українцеві найбільш перспективним", - зазначив він.

На думку журналіста, можливо, свою роль відіграло те, що Коноплянка у складі Дніпра, - своєї колишньої команди, - грав проти Севільї у фіналі Ліги Європи і був зачарований запаморочливою грою андалусійців, а також їхніми вболівальниками, які весь час несамовито гнали підопічних Емері вперед.

"Через деякий час після того Коноплянка опинився у Севільї і почував себе дуже щасливим. Але тепер, коли більшість матчів Євген розпочинає на лаві для запасних (лише 9 виходів в основі у поточному чемпіонаті Іспанії і 13 – на заміну), настрій змінився", - наводить слова журналіста ua-football.com.

Світлина Reuters

На думку журналіста, саме тому українець може попросити керівництво Севільї відпустити його, аби перейди до команди, яка дійсно зацікавлена в його послугах.

"Повернення до України виключається категорично, а от в Англії чимало команд зацікавлені в послугах українця і здатні заплатити за Коноплянку потрібну суму відступних. Протягом наступних кількох місяців й визначиться майбутнє Коноплянки", - резюмував журналіст.

Раніше іспанське видання Diario de Sevilla повідомляло, що Коноплянка й досі не вписується в проект, який будує наставник Севільї Унаї Емері.

Раніше повідомлялося, що провідні гравці Севільї налаштовані проти Коноплянки, однак російський тренер Дмітрій Черишев цю інформацію спростував.

У свою чергу наставник Севільї Унаї Емері робить все можливе, щоб хавбек команди Євген Коноплянка стабільно демонстрував високий рівень гри.

Як відомо, Коноплянку в Іспанії назвали фашистом, але потім виправилися.

Нагадаємо, Коноплянка перебрався в Севілью з Дніпра у серпні минулого року, ставши найдорочжим гравцем іспанського клубу.

Коментарі ()