Головне

Кубок України. 1/4 фіналу. Ворскла - Шахтар 0:4. Питань немає

02.03.2016 22:00 502 0
Кубок України. 1/4 фіналу. Ворскла - Шахтар 0:4. Питань немає

Донецький Шахтар фактично вирішив питання виходу в півфінал Кубка України. В першому поєдинку проти Ворскли в Полтаві команда Луческу відправила у ворота суперника чотири сухі м'ячі, які відіграти Ворсклі Сачка за нинішніх реалій нереально.

Шахтар вийшов на поєдинок складом, наближеним до оптимального. Луческу вирішив не відкладати вирішення кубкових завдань на другу гру, тому з основи на заміні лишився Олександр Гладкий, а Ярославу Ракицькому надали додатковий час для відпочинку.

Ворскла спробувала відразу на старті гри діяти проти суперника через пресинг. І, варто сказати, у команди Сачка це непогано виходило до першого пропущеного м'яча - десь три хвилини. Бо за перший же провал в обороні Коваленко елегантно покарав суперника.

Віктор Коваленко забиває гол. Світлина ФК Шахтар

Після пропущеного м'яча полтавська команда десь почала "підсідати" психологічно, проте, Шахтар не йшов добивати суперника з перших хвилин. Загалом, перша половина гри пройшла під диктовку команди Луческу, проте моментів супер небезпечних біля воріт Непогодова донеччани не награли.

А от в другому таймі "шахтарі" додали у швидкості, і Ворскла відчула реальні проблеми. Другий гол у воротах господарів опинився на 54-й хвилині після класної гри на випередження від Феррейри при розіграші штрафного.

Втретє у воротах Непогодова гірники розписалися через чотири хвилини - відзначився Кучер, і гру можна було фактично завершити. У гравців Ворскли почали здавати нерви, Дитятьєв залишив свою команду у меншості, і шансів побачити хоча б гол престижу стало катастрофічно мало.

Проте, Шахтар трохи "відпустив" суперника в кінцівці, тому у меншості Ворслка атакувала навіть гостріше, ніж до вилучення. Правда, пробити П'ятова господарям сьогодні не судилося.

А у гірників було ще декілька чудових нагод для взяття воріт, проте пробити Непогодова їм вдалося лише один раз. Нем, який опинився у штрафному в потрібний час, поставив крапку в цьому матчі, скориставшись помилкою голкіпера.

Коментарі ()