Головне

Агент: Над варіантом з Китаю Ярмоленко думав хвилини дві-три

19.02.2016 12:51 657 0

Вінгер збірної України та київського Динамо Андрій Ярмоленко міг заробляти в Китаї 12 мільйонів євро в рік.

Про це у інтерв'ю КП в Украине повідомив агент гравця Вадим Шаблій, який розповів про подробиці пропозиції з Китаю.

"З приводу пропозиції з Китаю у нас відбулася коротка розмова, хвилини дві-три. Він сказав "ні", і на цьому все. Його це не зацікавило", - повідомив агент.

"Що стосується суми трансферу, підтвердити її не можу, оскільки я її не обговорював - це не моя сфера діяльності, я обговорював тільки заробітну плату нашого футболіста. Вони готові були платити 12 мільйонів євро в рік", - повідомив Шаблій.

Агент також прокоментував інтерес до Ярмоленка з боку європейських команд.

"Всі пропозиції були на рівні розмов. До Андрія завжди багато інтересу, навколо нього завжди є ажіотаж, часто народжуються чутки - і в цьому немає нічого дивного, все-таки він ключовий гравець Динамо і один з лідерів збірної, знаходиться завжди на виду, плюс це футболіст, який весь час прогресує", - розповів він.

"Так, до літа Ярмоленко буде радувати своєю грою столичних вболівальників, а влітку буде видно, які варіанти з'являться. Через півроку може бути все що завгодно. Інтерес від різних клубів не пропадає, тому я постійно веду переговори", - підкреслив Шаблій.

Раніше президент київського клубу Ігор Суркіс підтвердив, що загальна сума трансферу Ярмоленко в китайський клуб могла перевищити 50 млн євро, а заралата футболіста складала б 12 млн євро на рік.

Коментарі ()