Головне

Луческу: Важливо, що ми не пропустили

19.02.2016 01:08 274 0

Рахунок 0:0 у матчі з Шальке залишає непогані шанси для Шахтаря на прохід в 1/8 фіналу Ліги Європи.

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив наставник "гірників" Мірча Луческу, який прокоментував нічийний результат першого матчу з Шальке-04.

"У нас є ще тиждень, щоб підготуватися до другого матчу. Тепер ми добре знаємо потенціал цієї команди. Дуже шкода, що на матч-відповідь ми втратили Кучера, його досвід допоміг би нам у виїзному матчі. Але будемо шукати свій шанс до кінця в Гельзенкіргені", - зазначив тренер.

"Фред не може грати і нам доводиться в центрі використовувати двох півзахисників захисного плану. Це відчувається на атакуючих діях команди", - сказав тренер.

У свою чергу Містер дав хорошу оцінку Малишеву та Степаненку.

"Втім, Малишев та Степаненко надійно діяли в опорній зоні. Вони добре разом діяли у відборі, у боротьбі із суперником. Але завершального пасу, який повинен віддавати опорний хавбек, на жаль, у їх діях не було. От згадайте, як діяв свого часу Фернандіньо", - сказав Містер.

"Хочу запевнити всіх,  що для першого матчу вдало зіграла вся команда", - заявив він.

Тренер Шахтаря ще раз зазначив, що 0:0 позитивний результат.

"0:0 вдома - це позитивний результат. Він дає нам можливість пройти далі. Важливо, що ми не пропустили. Якби забили, то було б взагалі чудово", - підкреслив Луческу.

За метеріалами офіційного каналу Шахтаря в Youtube.

Коментарі ()