Головне

Офіційно: Шевченко став помічником Фоменка у збірній України. ФОТО + ВІДЕО

16.02.2016 09:25 1215 0
Офіційно: Шевченко став помічником Фоменка у збірній України. ФОТО + ВІДЕО

Усі світлини ffu.org.ua

Екс-гравець київського Динамо, Челсі та Мілана Андрій Шевченко увійшов до тренерського штабу національної збірної України.

Про це на спеціальній прес-конференції у вівторок, 16 лютого 2016 року, повідомив головний тренер збірної України Михайло Фоменко.

"Що стотується тренерського штабу, то змін небагато. ФФУ не продовжила контракт із Заваровим, була вакансія, її треба було заповнити, і ми вибрали пана Шевченка", - цитує Фоменка кореспондент Чемпіона.

Президент ФФУ Андрій Павелко вважає чудовим сімбіозом входження Шевченка до тренерського штабу збірної України.

"У нас прекрасна тренерська команда, такі мудрі тренери дадуть не один привід радіти. Дякуємо Андрію Шевченку за те, що прийняв пропозицію Михайла Фоменка позитивно. Це чудова можливість отримати хороший симбіоз тренерського штабу на чемпіонаті Європи", - сказав він.

"Фінальна частина Євро-2016 для нас - це одна з найважливіших можливостей дати позитив нашим людям, тому штаб збірної є одним з ключових завдань ФФУ. Об'єднати таку енергію - сильне рішення", - цитує Павелка кореспондент Чемпіона.

Про обов`язки Шевченка у збірній України Михайло Фоменко відповів доволі розмито.

"У нас немає такого, щоб хтось займався чимось одним. Найголовніше - щоб максимум користі було загалом. Шевченко буде їздити на матчі суперників, переглядати легіонерів. У нас до зборів основне завдання - це збір інформації", - сказав головний тренер команди.

Також Фоменко назвав повністю тренерський штаб збірної України та нових людей, які будуть працювати  командою.

Онищенко - нині у Туреччині переглядає гравців; Шпанюк - тренер з підготовки; Собецький і Шевченко - тренери-селекціонери; Барановський - менеджер; шеф-кухар - Любомир Тошич з Дніпра; фізіотерапевт - Іван Поробія.

Нагадаємо, Чемпіон повідомляв, що Заварова зі збірної України вижив Григорій Суркіс.

До Вашої уваги ексклюзивне інтерв'ю Андрія Шевченка прес-службі ФФУ

Коментарі ()