Головне

Заварова зі збірної України виживає Суркіс - джерело

15.02.2016 15:08 1565 0
Заварова зі збірної України виживає Суркіс - джерело

Віце-президент УЄФА та почесний президент ФФУ Григорій Суркіс є однією із причин того, що Олександр Заваров може залишити тренерський штаб національної збірної України.

Про це повідомляє джерело Чемпіона у Федерації футболу України.

За словами джерела, Григорій Суркіс особисто виступає проти Заварова, оскільки той був запрошений у тренерський штаб національної команди у 2012 році Борисом Колесніковим, у часи коли ФФУ залишав сам Суркіс після програного бою донецьким.

Для Суркіса, який знову став контролювати деяку частину українського футболу, прибрати Заваров - це справа принципу. Більш того, Суркіс-страший робить все можливе, щоб Федерацію залишили люди, які свого часу прийшли з Анатолієм Коньковим та командою з Донецька.

Не найкращі відносини у Суркіса і з Фоменком, який є давнім близьким другом того ж Конькова, але тут нічого не поробиш - збірна України таки кваліфікувалася на Євро-2016 з цим тренером, - зазначає джерело.

Додамо, що Олександр Заваров був у 2012 році радником тодішнього віце-прем'єра по Євро-2012 Бориса Колеснікова. Після того, як Суркіс залишив ФФУ, а Олег Блохін національну команду, Заваров прийшов у збірну помічником.

Під його керівництвом збірна грала з Молдовою, Чорногорією та Болгарією. Пізніше Заваров заявляв, що готовий очолити національну команду, але збірну прийняв Фоменко.

Нагадаємо, що у вівторок, 16 лютого, планується оголошення тренерського штабу збірної України. Як повідомляється, у новій команді Михайла Фоменка не буде Олександра Заваров, але буде Андрій Шевченко.

Сам Заваров неохоче коментує своє майбутнє в збірній України.

Коментарі ()