Головне

Сталь продовжує процес ліквідації

12.02.2016 18:19 1086 0

Дніпродзержинська Сталь продовжує процес ліквідації.

Віце-президент дніпродзержинського клубу Богдан Наполов розповів у інтерв'ю Sport Arena про конфлікт всередині клубу.

"Дійсно, з боку ФФУ з вами спілкувалися перший віце-президент федерації Олександр Бандурко, заступник директора Центру ліцензування ФФУ Сергій Задиран і глава атестаційної комісії Володимир Генінсон. Але ми хочемо почути і іншу сторону", - зазначив він.

"Нас звинувачують у тому, що ми не хочемо йти на якийсь компроміс. Але ми пояснили, що для повноцінного діалогу повинні бути активними дві сторони. Сьогодні ж друга сторона мовчить, чогось вичікує ... Ну і ми мовчимо, продовжуючи процес ліквідації", - пояснив Бандурко.

Віце-президент Сталі повідомив, що за листопад, грудень, січень і вже лютий на рахунки клубу не надійшло ні копійки.

"Скажімо так, з моменту обрання мене віце-президентом Сталі, я жодного разу не бачив колишнього президента клубу Вардана Ісраеляна. Від компанії, яка раніше спонсорувала клуб, я також не чув ніяких конструктивних пропозицій", - розповів посадовець.

"За листопад, грудень, січень і вже лютий на рахунки клубу не надійшло ні копійки. В результаті у Сталі вже є штрафи за невиплату податків, і тепер нараховується пеня. Але поки все це в замороженому вигляді", - сказав Наполов.

Нагадаємо, взимку стався конфлікт між президентом клубу Варданом Ісраеляном і іншими керівниками Сталі.

На спеціальних зборах Ісраелян був звільнений з посади.

Пізніше віце-президент Богдан Наполов заявив про те, що клуб проходить процес ліквідації, а гравцям потрібно приїхати в клуб за документами і отримати статус вільних агентів.

Проте, команда отримала нового тренера Еріка ван дер Меєра і готується до сезону на зборі в Туреччині. Також з'явився альтернативний сайт Сталі.

Раніше кандидат на посаду очільника УПЛ заявив, що Сталь планує подальший розвиток.

Коментарі ()