Головне

Чорноморець блокує створення єдиного телевізійного пулу

10.02.2016 10:45 776 0

Створення єдиного телевійзного пулу на наступний чемпіонат Прем`єр-Ліги залишається під великим питанням.

Одеський Чорноморець невдоволений умовами телетрансляторів. Про це заявив генеральний директор Чорноморця Сергій Керницький в коментарі Спорт-Экспресс в Украине. 

"Умови, запропоновані каналами, нас категорично не влаштовують. Складається переконання, що створена за їх ініціативою так звана, "група по порятунку українського футболу" все більше починає перетворюватися на групу по порятунку трансляторів. Перед клубами поставили ряд завдань, для виконання яких, при будь-якому форматі, необхідно вкладати певні фінансові ресурси. Клубам натомість запропонували сльози. Хоча, як нам здається, співпраця з телетрансляторами не має бути вулицею з одностороннім рухом.

Ми розуміємо, що канали терплять певні збитки, і їх фінансовий стан далекий від досконалості. Але в нинішній ситуації у них значно більше можливостей нівелювати свої потенційні збитки за рахунок рекламодавців, ніж у клубів, більшість з яких до сьогоднішнього дня не будували з футболу якусь економічну модель, - розповів Керницький.

Він також зазначив Чорноморець готовий продавати кожен свій матч окремо.

"Зрозуміло. Ми послідовні. У понеділок повинна була відбутися зустріч телетрансляторів з комерційним відділом УПЛ, але цього не сталося. Так що нової інформації немає. З нинішніми ціновими характеристиками і внутрішнім розбиттям розподілу платежів ми не підписуватимемо угоду. Проте наш клуб готовий продавати кожен свій матч, включаючи виїзні зустрічі, окремо, - заявив Керницький.

Раніше повідомлялося, що транслятори пропонують клубам 102 млн гривень за сезон.

Коментарі ()