Головне

Зоря має намір орендувати поле на базі запорізького Металурга

08.02.2016 14:14 252 0

Луганська Зоря веде переговори щодо оренди кількох тренувальних полів на базі запорізького Металурга.

Про це повідомив генеральний директор Зорі Сергій Рафаїлов.

"Ми звернулися з проханням орендувати кілька полів. Природно, нам одного поля на стадіоні Торпедо не вистачає для тренувань. На сьогодні ми знайшли розуміння міської влади, але є цілий ряд юридичних нюансів", - повідомив він.

"Це питання знаходиться на контролі як з нашого боку, так і з боку влади. Вони попросили зробити паузу для вирішення всіх аспектів. Сподіваємося, що в якійсь мірі це питання вирішиться. Думаю, можливість віддати нам в оренду одно-два поля знайдуть на взаємовигідних умовах", - зазначив Рафаїлов.

Генеральний директор дав зрозуміти, що клуб готовий взяти кілька полів і підтримувати їх.

"Ми готові взяти кілька полів, підтримувати їх. Якщо знайдемо розуміння, то природно, будемо працювати. А якщо буде стояти питання деяких людей, як би на цьому заробити, то думаю, на такий крок ми не підемо", зазначив Рафаїлом в коментарі офіційного сайту клубу.

При цьому, за його словами, Зоря не має наміру відмовлятися від поля стадіону Торпедо.

"Це наше основне тренувальне поле. У нас чудові стосунки з керівництвом стадіону, заводу, з тією комерційною організацією, в управлінні якої знаходиться стадіон. Гріх відмовлятися від цього поля і стадіону!", - сказав він.

"До того ж у нас тут знаходиться і офіс клубу, і команда тут постійно тренується. А ось для того, щоб дати цьому полю відпочивати, ми і хочемо орендувати поля на базі", - підкреслив генеральний директор Зорі.

Раніше стало відомо, що Іван Петряк та Андрій Пилявський можут залишити Зорю у зимове міжсезоння.

Раніше повідомлялося, що Шахтар готовий заплатити за Петряка 2 млн доларів. У послугах же Пилявського був зацікавлений болгарський клуб.

Коментарі ()